melike3257 Bu arada 32. Haftam ve surekli doktor degistirmek istemiyorum bu saatten sonra gercekten kotu oldu aysegul hanimin gitmesi
Betul3425 Ygmrgnss sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşalalh 🤲🏻 Nst kaçıncı haftada giriliyo tam olarak biliyo musun ? Ben en son 23 haftada gitmiştim doktora bayram falan derken gidemedim hafta içine kaldı mecbur 😂
Ygmrgnss Betul3425 36’dan sonra alıyolar ama senın şıkayetlerıne görede erken alabılıyorlar benı 32’de bağlıcak nst 15gunde bır kontrol nst ıstedı benım erken doğum rıskım var dıe
behrem Ygmrgnss eylül'ün 22'sine kadar mı 26'sına kadar mı ne, o zamana kadar doğuracaklar eski fiyattan yararlanabiliyorlarmış bilginiz olsun
Fatoscbk Cananasel doğumunuza o mu giriyo yoksa mesai dışında olduğunda başka doktorun girme durumu var mı ?
Durgunsu Elisadaa en başından beri irem hanıma gidiyorum ilgili ve aklınızda olan soruların hepsini cevaplıyor. Mesai saati dışı doğumlarda kendi doktorunu istersen ek ücret alıyolar 700 tl kadardı en son sorduğumda zam gelmiş olabilir
Durgunsu Fatoscbk ben özellikle sordum çünkü diğer nöbetçi doktorları istemiyorum diye ama banada çok fazla geldi o tutar
Fatoscbk Durgunsu bende istemiyorum da kulağıma öyle bişi geldi doğru mu acaba diye sormak istedim. Yarın da kontrolüm var bi konuşıyım bakalım. Saçma değil mi ama 9 ay boyunca kontrollerine gidiyosn doğumuna başkası giriyo