zeynonunannesiiii Kızlar doktor detaylı ultrasonda kız dedi ama karnım öne doğru yuvarlak gidiyor eskiden bu yana böyle karınların erkek olduğu söylenir napicam nasıl alışveriş yapicam 😂dün yine gittim bacakları kapalıydi bakamadık
Zeynepgl zeynonunannesiiii Detaylı da net gözükür kız demiş işte kızınız olcak hayırlısı olsun 👼🏻 Doktorun dediğine mi bakıyorsunuz karın şekline mi 😂 bu genetik bir durumdur benimde öyle karnım kızım olucak böyle şeylerin doğruluk payı yok
CansuDRY zeynonunannesiiii Bir kız, bir erkek doğurdum. İkisinde de karnım aynıydı. Şüpheye mahal de yok. Doğurdum gördüm cinsiyetlerini de.😂 Karnımın şekline mi inanayım.
nurkubra- zeynonunannesiiii detaylıda kız dendiyse kızdır.Karın şekli vs.herkeste tutmuyor bilim olmadığı için uydurulan şeyler onlar 😂Bilinçte erkek annesi olmayı istemek var sanırım yoksa detaylı pek sorgulanmaz kızınızla mutlu olmaya bakın 😊
edis22 zeynonunannesiiii caim detaylida kesin sonuctur. Zaten yuvarlak gobek kiz’dir. Bende detayli sirasindayim oyleden sonra insallah bende girecem😬
Bendiyebiri zeynonunannesiiii benim karnımda seninki gibi kızımız olacak inşallah. Bana da sürekli diyorlar senin Li erkek gibi diye ama değil yani kız zannetmiyorum ki doğunca erkek çıksın son 11 çünkü 😂
zeynonunannesiiii Bendiyebiri geçen bir yerde okudum 9 ay boyunca kız denmiş bide özelde doğumda bakmışlar erkek 😂
Bendiyebiri zeynonunannesiiii ben neyse ama eşim kendine gelemez galiba ahahahhaha herşeyi kız şeyi düşünsene kafayı yeriz galiba 😂😂😂😂 yine bebek arabası ve beşik ortak renkler aldık pembe çok sevmediğim için çok pembeli şeyler almadım ama yine de yok ya inanamayız😂😂
Ozge zeynonunannesiiii benim annem bana hamileyken de sipsivriymiş karnı. Büyükler kesin erkek boşa elbise alma demişler ama anneme doktor kaç kere kız demiş benim için yine büyükler doktora inanma erkek bu demiş. Ama ben doğmuşum 😂