Emelnur Allah yardımcımız olsun ne diyelim dün baktıgımız ürün ertesi gün zam hergün zam ihtiyac cok malum bebek arabasından odasına bütün ihtiyacları hergün zamlanıyor istedigim bebek arabası 2 bin tl zamlanmıs cok sinir bozucu henüz erken diye almadıgımız iyi olanı arastırdıgımız bu dönemde satıcıların fiyatlarımız güncellendi dolar arttı vergiler arttı diyerek söledikleri fiyatlara sasırmamak elde diil yarın içinde fiyat nolur bilemeyiz diyolar hergün zamlı görmek can sıkıcı erkenden alma telasına giriyorum zamlar yüzünden...
Bahar54 Emelnur evet indirim zamanlarini sıkı takip etmek lazim yoksa isimiz zor. Bebek bereketiyle gelir derler. Allah kimseye darlik gostermesin ama temkinli olmakta fayda var.
Aliceindunyasi Emelnur 25 haftalık hamileyim şuan bebek arabasını bayramdan önce aldık zam gelcek diye ve geldi ateş ölçerini aldım 65tl zam geldi en azından ithal olan ve yüksek fiyatlı ürünleri alıyoruz biz
Ayseayse5664 Emelnur su alıyoruz o bile arttı dolarla ne alaka herşeyi ona baglıyorlar iyi öğrenmiş insanlar
denizz89 @Emelnur canm yne de beklemekte fayda var biz de doktor bize cinsiyet erkek dedikten sonra alısverişimizi yaptk 32.haftamda cinsiyet kız dediler ..yani alacagınız şeyler ortak renkler olsun alacaksanız bile..benim posta bakaraan anlarsın
Emelnur denizz89 cinsiyet belli aslında ama bişiler almak için erken gibi geliyo 19+2 oldum 🙄 bakiim oki tskrlr👍🏼