Hurricane Hanımlar 6+4 günlük hamileyim ilk hamileliğim ve mide bulantılarım çok fazla oluyor. Bir şey yiyip içemiyorum, özellikle salça, sucuk gibi kokusu ağır olan yiyecekler piştiğinde mutfağa giremiyorum. Önerisi olan var mı ne yapabilirim bu konuda?
Nnuruss Hurricane merhaba ben de 6+4’üm ama hiç belirtim yok tuzlu kraker yenilmesinin biraz rahatlattığını duymuştum bir de doktor bir ilaç veriyormuş
Kizilkafaa Hurricane Ben 13 haftaya kadar mutfağa giremedim.. Hala da pek girebildiğim yok mutfak bana salca kokuyor gibi geliyor. Yani koku hassasiyeti 3 ay pek geçmiyor canım. Mide bulantısı içinde doktor ilaç veriyor ama o da bana etki etmedi Yani bu bulantı ve koku hassasiyeti pek geçici değil 15. Hafta da azalıyor biraz😌
Bedriyek Hurricane kahvaltıda ekmek arası kaşar lı sadece tost yaptım yanına da portakal veya portakal suyu içtim meyve yemeğe çalıştım meyve yatıştırıyor çorbayla karnımı doyurmaya çalıştım makarna yedim sade bulandırmıyor yiyemediğim zaman zorlamadım ekmek arası peynir domates yaptım salça sucuk soğan sarımsak kokulu bahatlı yemek hep uzak durdum belki 2 hafta böyle yaptım ilaçta içtim prilam ve atlattım
Feyz-al Ben de 10 haftaligim aynı şikayetler var bende de sabah bir ay boyunca kaşarlı.tost yedim şimdi domates.peynir.zeytin e.gectim. gün içinde de hafif olarak ne varsa yiyorum.ama çok.kusuyorum. sabah aç karnına en az üç kere.kusuyorum. akşam da 3 ten sonra yatana kadar kusuyorum.. en son ilacımi içip yatıyorum erkenden 8 de yoksa sürekli kusuyorum midemde.bise.olmamasina.ragmen.. serum alsam da aynı oluyo.. bişey fayda.etmiyorr. 16 . Haftalarda azaliyo diye hatırlıyorum ilk.hamileligimden.. Gün içinde sürekli bulaniyo..Yapacak hiç bişey yok beklemekten sabretmekten.baska. ama sizin hafifse ilaçlar fayda edebilir. Prillam ve zofer ilaçları var onlar orta ve hafif bulantilarla fayda ediyor.. Bana fayda etmedi
Hurricane Feyz-al Allah yardımcınız olsun benim kusma yok normalde de çok zor kusan biriyim ama kustuğumda da bilinç kaybı yaşıyorum o sebeple korkuyorum biraz. İlaçları reçetesiz alabilir miyim?
Feyz-al Hurricane ahh kusunca insan çok.kotu.oluyo.ki.benim.de nefesim kesiliyo boğazımdan tıkanıyorm.cok.kotu.. çıkan da bişey yok çoğunlukla su
Hurricane Bedriyek bende portakal çok tüketiyorum iyi geliyor ama bir zaman sonra bayıyor tavsiye için teşekkürler
Feyz-al Hurricane aynen az önce mutfakta yemek yapılıyordu wc ye gidip gelirken midem kalktı zor tuttum.kendimi.kusmamak.icin