Eksimtrakk Merhabalar, son on gün içerisindeyiz ama ne bir sancı ne bir haraket yok 🙈 sanırım kızım yerinden çok memnun sizler kaçıncı haftada doğum yaptınız 🤗
AsilveAnnesii Eksimtrakk benim de son 9 🤭 1cm açılma var ama kanala girmedi hala. Sancı da normal yalancı sancılar. Doktor haftaya Cuma’ya kadar bekleyelim dedi 😅
Eksimtrakk Anneoluyorummmm normal doğum olucak inşallah doktor 41. Haftaya kadar bekleyelim dedi. Ama beklemek zor 🙈
Eksimtrakk AsilveAnnesii yaa benim daha açılmam bile yok inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla alırız kucağımıza. Sizin bebişinizin cinsiyeti ne ? ☺️
AsilveAnnesii Eksimtrakk cinsiyeti erkek. Erkek bebek gününü doldurur diyor herkes ama bilemiyorum pek inanmam böyle şeylere 😂
SerraveAnnesii Eksimtrakk Dün gittim her hafta kontrollerim oluyor 😊 normal doğum görünüyor şu an her şey uygun. 41 e kadar bekleyeceğiz kendi sancımla doğmazsa suni sancı verecekler bakalım hayırlısı
Eksimtrakk AsilveAnnesii Bizim de kızımız olucak. Kız çocuk erken doğar diyorlardı ama pek gelesi yok 🙈
Kuzusununanasi Eksimtrakk benim de son iki ama bende de sancı falan yok her lavaboya gidişimde nişan görme ümidiyle gidiyorum o da yok😂