vesilece Eylul11 haşaa canım kötü demiyorum tam tersi bende genç anne olmak isterdim ama kısmet olmadı 😞😞
Mom727373 vesilece Ben kötü etkilenmiyorum ☺️ istemişler anne olmuşlar, biz de şimdi istedik şimdi anne olduk 😍
Nilist 36 yaşındayım ikinci hamileliğim. Kızım 8 yaşına girecek. Oğluma 30 haftalık hamileyim. Kızımı büyüttüm sıra oğlumda. Yaşımdan ve tercihlerimden dolayı hiçte kendimi kötü hissetmiyorum. Yedim, içtim, gezdim, tatiller yaptım 😌 daha genç yaşlarda anne olmayı istemezdim.
gmzdtp Selenm ikili testte yaş riski çıktı ama fetal dna da hiçbir sorun çıkmadı 🤗🙏🏻 Biraz korktuk ama korktuğumuza değmedi 🤗
kvsr22 Kızlar merhaba ,ikili test için kan verdim.Doktorum sadece yaştan dolayı bu testi istediğini söyledi.Ultrasyon görüntülerinde bebeğin ölçümleri vs iyi dedi.Çok stresliyim test sonucuna göre başka testlere yönlendireceğim dedi.İkili test sonuçlarınız nasıl ?İkili kötü çıkarsa üçlü mü isteyecek acaba ?
Ayayya Ben de böyle bir başlık mı açsam diyordum, neyse ki varmış. 22+2′deyim. Yıllarca eşim de ben de istemedik, eğitim, iş, pandemi derken 10 yılda anca bebek işine girebildik.
Tugbalsengi 38 yaşındayım 25+2 haftalık 2. Çocuktan merhabalar 😂 ben de çok ara verdim galiba 10 yaş olacak araları
Mom10_ 31 yaşına kadar kariyerdi gezmeydi tozmaydı derken 31 yaşında ilk ve gençlik aşkımla evlendik 20 yıl oldu tanışalı ..4 yıldır evliyiz .. 4 yılda da gezdik tozduk anılar biriktirdik ve şimdi 36 yaşımda ilk gebeliğim 🙃35 + 2 💙
Nihal-can vesilece var var olmaz mı 😄 Eşimde bende geç evlendik ilk çocuğum 35 ikincide 38 de kucağımda inşallah🤲