1oguzannesi Geceden beri sancım var baya sıklaştı, evladimla bana dua edin nolur hastaneye gidiyorum şimdi 🙏
Feyzaveannesi 1oguzannesi Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Merak etme bi çırpıda geçecek herşey 😊. Biz 8 günlük olduk bile. Darısı sizin de başınıza inşallah 😊
Zehrakhr 1oguzannesi rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin canım dualarında benide unutma 40+5 oldum suni alıcam gelmezse salı günü dua et
CerenArslan1 1oguzannesi Allahim bir avazda kurtarsin sağlıkla kucağına al inşallah çok pozitif bir doğum olsun darısı da bize inşallah 39+5 haber ver🤲
Dmrdmr_3834 1oguzannesi Geçmiş olsun canım. Rabbim sağ salim birbirinize kavuşmayı nasip etsin inşallah hayırlısı ile ❣️
Ceylin680 1oguzannesi Allahım yar ve yardımcın olsun.insallaha tek avazda sağlıkla alırsın kucağına hiç endişe etme aklına geldikçe Ayetel Kürsi oku çok işe yarıyor melekler sana yardım ediyor.🥰🤲
Gmzeucr 1oguzannesi Allah yardımcın olsun Allah bi avazda kurtarsın canım lütfen banada dua et bende doğurayım 🥰 Rabbim bizlerede nasip etsin
Balliko 1oguzannesi darısı hayırlısıyla basımıza canım .. Hayırlı sağlıklı kucağına alırsın İnşallah ❤️🍀
dilara_cinar99 1oguzannesi Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah ☺️