anneolmakzoramagulusuyeter saziye06 canım çokkkk dikkatli bakınca hafif ince bi çizgi gördüm ama emin değilim inşaallah hamilesindir 🌸 benim de bi hafta var inşaallah Rabbim bu ay dualarımızı kabul eder 🤲🏻
PrensesAnnesi- saziye06 bu erken gebelik testi kuzum adetten 7 gün öncesini çıkarır normalde ben göremedim inşAllah vardır gününü bekle derim 🙏🏻
cgnduru saziye06 canım silik bile olsa bir şey göremedim. Adetini bekle eğer olmazsan 4 5 gün sonra testini tekrarlarsın
yigitinannesiiiii Bence yok gibi geç döllenme vs olabilir adetin gecikirse tekrar yaparsın test canım
Mom545441 PrensesAnnesi- bazılarında çıkmıyor erkenci testte olsa arkadaşım hamileydi erken test normal test yaptı çıkmadı ama hissediyordu kan verdi 50 falan çıktı 🙏🏻
yigitinannesiiiii G_19 hastanede acilde verirsen 2 saate çıkar ama sağlık ocağında ertesi güne kalıyor canım acile git ver kanı
ZE0515 Canim bence bekle adetin geciksin oyle git o zaman doğru sonuç alırsın inşallah hayirlisi olur Allah isteyen hər kese nasib etsin