betulyc Arzu24 size tavsiyem eğer yoksa hava nemlendirici almanız o kadar etkili ben onunla rahatladım
Limonzeytin Arzu24 Eczaneden deniz suuyu yada okyans suyu spreyi alın tek bunları kullanabiliyorz ben öyle yaptm doktorm onu tavsıye etti rahatladm şükür.
Mikmikbuk betulyc Kışın kalorifer den dolayı oluyor bence dee. Almadım ama sessiz bişi almak lazım gece boyu çalışıyor dimi
betulyc Mikmikbuk evet biz yatmadan önce çalıştırıp uyanınca kapatıyoruz en düşük ayarında gayette sessiz
Mikmikbuk Arzu24 Ben sırt üstü yatmışım kalmışım bi de dönmüyüm diye arkama destek yastıkla uyuyorum. Sırt üstü oluncada uyanıyorum bi süre sonraaa.. son haftalarda sırtüstü yatmayın diyorlar bebişe az oksijen gidiyomuş👶
betulyc Arzu24 dediğim gibi odanızın havası kuru olduğu için oluyordur isterseniz doktorunuza da danışın
Mikmikbuk betulyc yaaaa bu konuyu akşam üstü eşimle konuştuk..alalım tamam dedik.. ama bu akşam çözüm olarak peteğin üstünü çıkarıp aliminyumdan yaptığı tabağa su koydu 😁 biraz böyle devam biz galiba hahahahahaha