Eliferimm 11+1 hamileyim kızlar sadece boğazım şişmişti ağrı vardı halsizlik, eklem ağrısı, ateş vs yok bugün hastaneye gittim ve pozitif çıkmışım sizler nasıl geçirdiniz geçiriyorsunuz bu süreci birde ben zaten oksapar kan sulandırıcı iğne 4000 ve coraspin kullanıyorum tekrar doz falan yükseltirlermi acaba
Moonlight38 Eliferimm Portakal, Mandalina, Muz, Süt, Yoğurt, Bol Sıvı, Limon, B C ve D vitaminleri, Parol, Oksapar 400 Kan Sulandırıcı İğne, Pastil bunlarla atlattım
PrensesAnnesi- Ben 25. Haftamda çok ağır atlattım eklem ağrıları beni mahvetmişti. Hele dizlerim o kadar kötü ağrıyodu ki uyutmuyordu asla Rabbim düşmanıma öyle acı eziyet vermesin dikkat et canım sanada çok geçmiş olsun 🙏🏻
Eliferimm PrensesAnnesi- benim boğaz ağrısı harici hiçbişeyim yok ama anlamadım nasıl covit çıktığımı, birde sürekli de evdeyim yalnız sanki bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi boğazımda hafif gıcık var faranjit gibi, Rabbim herkesi korusun inşallah hastalara şifa versin, çok teşekkür ederim 💕
nazlicann0725 Bebek amniyon sıvısının içinde olduğu için ona bulaşmıyor Allah’a şükür bende kovit atlattım nefes almakta hala güçlük cekıyprum ki belki 1 1bucuk ay oldu . Ama iyiyiz Allah a şükür. Ama ben hiç bir şey kullanmadım bana önermediler sadece vitaminlerimi kullandım.
Eliferimm nazlicann0725 Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda nefes alma probleminizde geçer, hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bebeklerimizi 🥰
PrensesAnnesi- Eliferimm valla o günden beri beli doğrultamadık hamilelik sürecinde daha da ağır hasta olunuyor bağışıklık falan mı düşüyor anlamadım ki
Eliferimm PrensesAnnesi- tabiki bağışıklık sistemi düşüyor daha zor atlatıyoruz bu dönemde, sağlıklıca bir kavuşsak daha çook uzun yolumuz var umarım bu ilk ve son hastalık olur