Mizgin09 Selam arkadaşlar bu sene kız mı erkek senesi mi? kimlerin kızı-oğluşu oluyor ❤️🧿 Bir oğlanda ben istiyorum rabbimin izniyle halen cinsiyeti öğrenemedim.. var mı öğrenen şanslı Anneler 🤰❤️🧿
Limonzeytin Mizgin09 Hamile kaldığmz seneye göre oluyor bu durum 2021 aralık başı hamıle kaldım o sene hamıle kalanlar hep kızdı . Bende 17.haftadayım kız cinsiyetimiz 😍 bu sene hamıle kalanlar ise 2022 erkek diye duydum çok.
benimmdunyamm Limonzeytin bende Aralık’ta kaldım kix arkdasim da Aralık’ta kaldı kız ,🤣🤣 kuzenlerim de 2021 Kasım da faln kız 🤣🤣🤣🤣
OksijenliSu Mizgin09 Benimde bir oğlum var . İkincisi kız olsun istiyorum. 🥺 Tabii önce sağlıklı olsun. 🍀
benimmdunyamm 1Aslihan1 hqhqha inşallah bize %95 kız dedi eşim diyor ben gideyim bir hocam bakın şu %5 erkek görünüyor mu diyecem diyor beni sinir etmek için 🤣🤣🤣
Haticecebrail Bende 28 Ekimde hamile oldugumu ogrendim.16.haftamda kızım olacagini duydum ve gördüm🥰👧🏻
Oguzilke Mizgin09 öğrenmedim. 16 haftalığım. Doğuma kadar da öğrenmeyeceğim. Hayatımın sürprizini yaşamak istiyorum🥰