[silindi] bir sefer hamilelik düşünüp kan testi yaptırmak istemistim. Değerlerimi öğrenip ona göre önlem alicaktim kendimce. O gün Ankara’nın göbeğinde iki ayri devlet hastanesi gezdim. İki doktor da aynı şeyi söyledi. Kan testi yaptirmana gerek yok sana kim söyledi böyle birşeyi 😁😁😁 altı üstü kontrol olmak istiyorum ama tetkike gerek görmüyorlar. Neyse bakanlığı aradım dedim böyle böyle ben gittim bana hiçbir şey yapmadılar üstüne birde beni terslediler. Bakanlık görevlisinin dediği “doktorun tedavi şekline karışmayız…” şuanda da Almanya’da yaşıyoruz bir yıl oldu geleli. 3 yaşında çocuk doktor sever mi benim oğlum bildiginiz doktora gideceği zaman mutlu oluyor çünkü aşırı ilgi gosteriyorlar. Ya da doktorum… O kadar ilgili hos bir insan ki. Şimdiye kadar tek bir doktorla sorun yaşadım o da Türk tü. Yani bizim sistemde kafa yapısında sorun var. “Ben şu kadar yıl okudum uğraştığım şeye bak” kafasındaki doktorlardan bıktık. Bizzat doktor kuzenimin söylediği şey bu. Ben bana gelen hastaları yaşadığı mahalleye göre analiz ediyorum demisti bana bir sefer. Yani yaşadığı muhite göre ilgi gosteriyormus 🤦 ne deyim… Allah işini hakkıyla yapanlara teslim etsin bizi.