seon90 Burcusenkoc 31 de 2030 du kilosu şuan 35 haftalığım kontrole gidicem merk ediyorum🥰sağlıklı olsunda kilo doğduktan sknrada alıyorlar
caganin_annesi Burcusenkoc 32. De 2200 dü. Yarın 34+5 TE gideceğim bakalım kaç olmuş tosbik. Hamilelikte kolay geçiyor Allah’a şükür, yuvarlanıp gidiyoruz 😂
AlyaUrasmoms Burcusenkoc 32. haftada 1936 gr demişti doktorum. Pazartesi günü 34+4 olucaz, kaç gr oldu çok merak ediyorum.. Doktor haftasına uygun dese de bana hep az geliyor 😔
Serapmehmet_19 Burcusenkoc ağırlaştım haliyle, sağlıklıca zamanında doğsun istiyorum bi an önce o zamanlar gelsin de kavuşayım istiyorum 35+5 haftalık olduk bugün randevumuz vardı 2700-2800 civarıymış kilosu da🌸
KaranAlpgeliyor 34 de 3180 di 🙄 evet evet baya 3180 kilo önden gidiyor benim oğlan bu cumartesi gideceğim bakalım kaç oldu tosunpasa 🤣
Hasret2121 30 haftalıkken gittim 1700 dü şuan 34+5 daha gitmedim ağlarım çok kemiklerimi kırıyorlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun annelik kadar zor bir meslek yok rabbim acılarını göstermesin ❤️❤️ 😊
KaranAlpgeliyor Prnss__24 evet son haftalarim zaten benim çocuk 3 hafta 4 gün gibi önden gidiyor her ihtimale karşı sürekli takipteyim muhtemelen döllenme süresi ile alakalı herşey yolunda yani 🤣
Prnss__24 KaranAlpgeliyor üç aylık test yapıldı açlıkda bakıldı şuanlık bi sıkıntı yok görünüyor inşallah bi sıkıntı çıkmaz sonrasında
KaranAlpgeliyor Prnss__24 yarın kontrole gideceğim bakalım kaç oldu genetik yapıyla alakalı tamamen şimdiye kadar bir problem çıkmadı hatta 2 gün önce yine baktırdım şeker yok