GamzeNur17 Kamusbuglem cam mi aldın canım bende aventin setini yada Chicco nün setini alayım dedim ama hala karar veremedim cam mi plastik mi ne yapayim
Kamusbuglem GamzeNur17 plastik olandan kullandım ben hep cocuk hala kullanıyo benımkı geceleri süt falan içiyo ondan düşüp kırılır falan diye cok pahalı cnku
Gmze12345 GamzeNur17 evet kızıma kullandım çok önerdiler gaz oluşumu yapmıyor gerçekten onu kullanınca rahatladım 2. Hamileliğim inşaallah emer de mamaya gerek kalmaz ama olduki sütüm yetmedi mama kullanmam gerek gene aventten vazgeçmemm
Senays GamzeNur17 avent içi kaşıklı antikolik olan dan aldım gaz yapması diye çok kısa bir süre sonra içindeki aparat atmaya başladı dedim yanlış bisey yaptım heralde tekrar aynısından aldım yine aynı sorun 3 5 gun icerisinde oldu asla tavsiye etmem
nursdgn GamzeNur17 yok yok kesinlikle avent demek istemiştim yazmamışım onu chicco benim tek delik yenidoğan ama hangi yenidoğana göre anlamadım
ebru2871 GamzeNur17 Avent güzel ablam çocuklarında kullanmıştı çokta memnun kaldı ama şuan aventin türkiyede ki satıcısı çekilmiş ve heryerde bulamıyorsun bende o yüzdrn avente daha yakın olan tommee tippee aldım
lacoccinella Ben bir tane büyük bir tane küçük aldım. Büyük olan dr.browns anti kolik özellikli küçük olan da avent