nursedahatira 6+3 haftalık gebeyim 1 haftadır ağzımda acı tat var. Ne yesem gitmiyo. Lokmayı yutar yutmaz haydaaa yine aynı tat. Midem bulanıyo ama tokluk hissi yok nasıl iş bu anlamadım
Gozde42 nursedahatira hamileliğin başlarında oluyor zamanla geçiyor vücut bebeğe adapte olmaya çalışıyor geçicek 20. Hafta dayım bende çok rahatsızdım aklına geldikçe hala kusturuyo 🤗
Seyma_ck nursedahatira 31+6 dan selam hala devam ediyor malesef😕kızkardeşimin de böyleydi ve doğumdan sonra geçti
eslemesila nursedahatira canım İnan bende aynıyım ne yapsam ne yesem aynı tat geçmiyor daha yolun başındayız tek duam ileri haftalarda duzeliriz 8+4 oldum bende
demiroz Ben yarın 20 haftalık olucam ama malesef benimde devam ediyor midem bulanıyo ve agzımdaki o tat gitmiyo hatta bazen bulantıma o tadın sebeb oldugunu düşünüyorum ☹️
nursedahatira Gozde42 2. Gebeliğim ilkinde böyle yaşamamıştım ama her gebelik farklı tabii. Bakalım yaşayıp görücez :)
Gozde42 nursedahatira valla annem derdi anne olmak kolay mı diye valla hep haklı çıkıyor 🤭bide benim bebiş kız ondan da olabilir 🥰