Bahar1508 Mavisinannesi2 genellikle benim bildiğim öyle oluyor ilki etkense 2. De erken oluyor vücut alışıyormuş ama kişiden kişiye de değişir bence
oztrk14 Mavisinannesi2 ilk doğum erken olursa 2. Nin erken olma olasılığı yüksek oluyormuş bende öyleyim şuan progestan fitil başladı doktor
elif_4804 Mavisinannesi2 ilk doğum 34 haftalık oldu ikinci doğumum 42 haftalık 😂 ikisi de kız bebekti , üçüncü kızıma hamileyim 33 haftalık oldu bugün
Mavisinannesi2 Bahar1508 inşallah olmaz ilkinde 35de doğum yaptım bundada şu an 31. Haftamdayım 35 olmasın hemen 36 olsun istiyorum🥺😄
Nefesuraz Bende ilkinde 34 de dogum yaptim simdi çok sukur 37 deyim iyi bir doktorun varsa erken olmuyor bence takip cok önemli çok sukur haftaya doğum var insallah sezaryan :)
Mavisinannesi2 Nefesuraz özel gidiyprum kuzum her ay rahim kısalığımı falan kontrol ediyor son seferdede erken durmuyor dedi inşallah ani birşey olmaz😇
elif_4804 Mavisinannesi2 valla gerçek 😂 hatta şöyle ben çarşamba günü kontrole gitmiştim doktorum bebeğin gelecegı yok cuma günü sezeryana alalım seni dedi tamam dedim hastaneden çıktım eve varana kadar nişanım geldi birkaç saat sonra da doğurdum aynı gün içinde 😂 ve eve varıp tekrar hastaneye gelene kadar 10 cm açıklık olmuştu
Gamze1351 Bnm ilk hamileligimde de kızım erken geldi 35+0 haftalık doğmuştu şimdi ikinci gebeliğim erkek buda 34+2 haftaligiz şuan bklim vktinde gelsin buda ins 🤲
Mavisinannesi2 elif_4804 hay maşallah ya bende 40da gelmese niye gelmiyo demem valla yeterki geç doğuruyumda erken doğmasın🤣🤣
elif_4804 Mavisinannesi2 aynen ne kadar gelişimini tamamlarsa o kadar iyi çünkü . Benim ilk kızım 34 haftalık doğdu çok fazla enfeksiyon problemi yaşadık adapte zor oldu ilk 1 ay