Asafeymeninannesi Selamun aleykum kızlar 13+4 haftalık hamileyim ilk zamanlarda mide bulantım fazlasıyla vardı yemek yiyemez hale gelmiştim. doktora danıştım zofer adında bi hap verdi ziyadesiyle iyi geldi 3 haftaya yakın kullandım o hapı. Kendimi iyi hissetmeye basladigim gibi hap kullanmayı bıraktım. 1 hafta boyuncada iyiydim sürekli bi açlık hissi vardı kalkıp bisiler yerdim gecenin 3'nde ciğer yediğimi hatırlıyorum 😊 ardından ne olduysa tekrardan mide bulantılarım başladı ilk günden daha beter hale getirdi beni ilk zamanlar çıkarmazken şimdi çıkarır vaziyetteyim yemek yiyemiyorum açlıktan mide ağrısı çekmeye başladım artık. Böyle bi durum yasayan var mı ?
Btlll Asafeymeninannesi o açlık hissi gecenin Bi yarısı Bnde de oluyor ve uykumdan uyandırıyor midem de bulanıyor aynı zmnda ve midem kazınıyor çok zor Bi durum 😞
Btlll Asafeymeninannesi aleyküm selam hayırlı cumalar bu arada görünce yazıyı kendi halimi yazdım kusura bakma 🙈
Asafeymeninannesi Btlll hayırlı cumalar 😊 Estağfirullah. Kendimden çok bebeği düşünür hale geldim onun için çok ama çok üzülüyorum zorluyorum azda olsa bisiler girsin mideme diyorum ama yok günün 24 saati içerisinde sadce akşamları az bisi yiyebiliyorum o kadar