karakiz1 Bukiiiiiiii Yani Allah korusun ama sirkeyle sil ara ara dudaklarini filan ben oyle yaptim sonucta sirke mikroplari olduruyor ancak oyle onlemini alabildim
EsengulC Bukiiiiiiii bundan sonra bağışıklığınız düştükçe çıkabilir hazır olun hamilelikte kullanılmıyor ama bi de zovirax krem var o çok iyi hemen geçiriyor
Bukiiiiiiii EsengulC Aslinda vitamib de kullanıyorum ben nasil düşüyor ki anlamadjm ne yapmam lazim acaba ya
elfmoom Bukiiiiiiii bende çıktı hatta dudağım kapanmıyordu, bakla kadar falandı. doktorum bir şey olmaz hamilelikte oluyor dedi. ilaç kullanmadım. fakat izi kaldı dudağımda çok büyük olduğu için
Bukiiiiiiii elfmoom Ay izi filan kalsin bebegike bir sey olmasında izi cekerim ya bu sabahta baya buyudu doktorum bebege bir sey olmaz senin canin yanar sadece dedi asviral krem az sur dedi ama ben korkuyorum surmeye
EsengulC Bukiiiiiiii ben bi iki gün uykusuz kalayım ya da böle yoğunluk içinde olayım o zaman çıkıveriyor hemen
Mizgin09 Bukiiiiiiii 2 hamilelik geçirdim ucuk hiç çıkmadı bu hamileliğimde sürekli uçuk çıkarıyorum daha iyileşmeden başka çıktı şuan dudağım bülent ersoy dudağı gibi şiş ve yanıyor
Bukiiiiiiii Mizgin09 Valla bende de olmazdi hic vucut kırgınlığı yaoiormu peki ben korktum suan doktora gidiorum en azindan girur cvp verir diye hafif bigazimda gıcık oluyor kronik faransit var omu yaoio anlamadim ya
Bukiiiiiiii EsengulC Bilemedim ki kuzum bağışıklık dusuo galiba can tasiyoruz ne kadar sure sonra duzulio peki 1 haftayi buluormu
miniktirtilim Bukiiiiiiii ilk gebeligimin basindan sonuna ucuk cikardim iyilesir yine cikardi maalesef ama bebege bi zarari yok korkma canim. Vitaminsizlik stres vs cok tetikliyor ellememeye calis. Doktoruna soyle bi krem versin bazi kremler var onerebilieim ama gebelikte kullanilmiyor diye yazmiyorum.
Bukiiiiiiii miniktirtilim sagol kuzum simdi doktordayim bekliyorum ilk defa cikti hic agiz yarasi cikmaz bende nirmalde gebeyim diye her halde bagisiklik düştü büyük ihtimal ile
gmzdtp Herpes taşıyıcısıyım. Ömrüm uçukla geçti. Dışarı vurması sağlıklıdır. Endişe etmeyin. İlaç için doktorunuza danışın. Ayrıca çinko içerikli beslenme yapabilirsiniz. Kuruyemişlerden özellikle.. Kabak çekirdeği, ayçekirdeği, ceviz, badem vb.
Bukiiiiiiii gmzdtp Teşekkür ederim canim doktordayim suanda hayirkisi ile atlatayım bende ilk defa cikti birde 3 sene once gripten sonra cikarmistim insallah gecer
Mizgin09 Bukiiiiiiii Bebeğim ateş 38 i geçiyor o yüzden fazla sıcak tutamıyorum zaten patlamak üzereyim hastaneye gittim hiç bişey yapmadılar hamileyim diye