Beyzan738 1oguzannesi ayy 🥰 bende çok korkyorm ya nolcak nasl olcak die dusunp duruyorum şaka Maka geçti bitti doğurmaya az kaldı 🤷🏻♀️su gbi zaman Rabbim saglkla almayı nasip etsin inşallah hepimize🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼
1oguzannesi SerraveAnnesii yine iyi bekletiyolar bizim burdaki doktorlar acayip valla hemen almamız lazım diye derde düşüyorlar millet 42 haftaları görüyor nolmuşsa sanki 😂
SerraveAnnesii 1oguzannesi Aynen öyle annemin kuzeni 42.haftada doğum yapmıştı. Sağlığıyla ilgili bir sorun olmadığı için doktorum bir hafta daha bekleyecek. Devlet hastanesine gidiyorum son ana kadar sezaryen almıyorlar burda 😀
1oguzannesi Perilisa evet bulantı falanda oluyomuş öyle duyunca daha çok stres heyecan yapıp daha çok artırıyorum bulantımı 😂
1oguzannesi gldn065807 benim doktor bilgi vermedi hiç başka doktora gideceğim zaten hiç bir konuda bilgi alamıyorum kendisinden 🙄
gldn065807 1oguzannesi saolsun benim doktorum gerçekten çok iyi herseyi tek tek anlatıyor zaten öylede olmalı imkanin varsa eğer memnun değilse değiştir tabiki
Hilalalala Son bir. Bu gece itibariyle 40+0 olduk ama defne kızım gelmek bilmiyor. Bu gece çok dua ettim hayırlısıyla bir an önce kavuşmak icin yarın kontrole gideceğiz bakalım dr umuz ne diyecek merak ediyorum ☺️
1oguzannesi gldn065807 memnun değilim maalesef . Kafası büyük diye sezeryan olmak istedimi paylaştım hani ne fikir verir diye aşırı korkunç yönlerinden bahsetti yani sezeryan olacaksam ölecekmisim gibi hal tavır takındı abarta abarta normal dogumumun zor olacağını söyleyen de kendisi . Anlamadım valla
Azqr_sevval59 SerraveAnnesii Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşka saglıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz
1oguzannesi SerraveAnnesii bende devlete gidiyorum ama doktorum biraz değişik . Hem normal doğumumun zor olacani söylüyor zor olsada yaparsın diyo kafa çapı büyük olduğu için sezeryan yapalım diyor ama abarta abarta korkunç yönlerinden bahsediyor sezeryan şöyle zor böyle vahim falan . Psikolojimi bozdu iyce başka doktora gideceğim 😄
gldn065807 1oguzannesi benim kızminda kafası önden gidiyor ama hci bir sorun olmuycani bunu kafama tamamami söyledi kilosunu da hiç takmadı seni rahatlatmasi lazım strese sokması degil bence
1oguzannesi gldn065807 tam tersini yapıyor işte içimi huzursuz ediyor . Normal doğum zor olur diyo sezeryandan da olumsuz yönlerini anlatıyor. E nerden çıkacaksa başka bu çocuk 😄