Ceydayvzz Kızlar bugün kontrole gittim 33. Haftamdayım ve doktorum Perine masajına başlamamı söyledi. Ayy korkuyorum yapan, yapabilen var mı acaba biraz cesaret versenize🥰
Merv066 Ceydayvzz Ceydayvzz ben eşime yaptırıyorum hindistan cevizi yağı ile YouTube da gebe eğitim okulu sayfasının paylaşımı var nasıl yapicaginiza dair eşinize izletin yapar çok basit acı vs olmadı bende
Mom727373 Ceydayvzz Ben de 31. Haftadayim. Bir hafta önce doktora ne zaman başlamalıyım diye sordum; 38den sonra dedi.
Durununannesi46 Durununannesi46 doktoruma söyledim beceremediğimi. Sorun yok zorlamayın kendinizi, biz zaten doğum anında size yapıcaz dedi
Ceydayvzz Denizvegokyuzu bilmiyorum kii hafta da 2-3 defa yap sonrasında her gün yapmanı isteyeceğim dedi bana🤷🏼♀️ Tabi yapabilirsem😂
Denizvegokyuzu Ceydayvzz bende burdan görüyorum hep biraz zor oluyormuş Allah yardımcımız olsun 😅 bir sonraki kontrolüm de özellikle sorucam bakalım 🙂 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😇
Mihriballim Elim yetismiyor denedim yapamadım eşim bir kere yaptı yapmaz olaydı asla beceremedi 😀😀🤭 vazgeçtim
Ceydayvzz Mihriballim hadi ya bende en kötü eşimden yardım isterim diyordum ama o hiç mi olmuyor🤦🏼♀️😂
Ceydayvzz Denizvegokyuzu denemeye cesaret edebilirsem zor mu kolay mı göreceğim bakalım😂😂 siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh🙏🏻🥰
Mihriballim Ceydayvzz valla felç etti beni 😀😀🤭 belki sizin eşiniz yeteneklidir benimki mahvetti vajina girişini anlatmam 15 dk mi aldı açtım izlettim yok yine iç dudaklarımi bildiğin tirmaladi güya masaj yapıyor 😀😀 ben elendim siz devam edin
Ceydayvzz Merv066 kendim hiçten yapamam yapabilirse eşim yapar diye düşünüyorum bende izleteceğim bakalım denemek gerek. Teşekkür ediyorum inşallah benimde acısız olur😂
Durununannesi46 Merv066 adamlarla fazlasıyla yüz göz olduk zaten bide bunu yapmasın dedim ya 🤣 ben yapayım dedi ama oralı olmadım 🤣🤣