Aysegulkms Canım bir kaç gündür sürekli limon yemek istiyor, yiyorum da. 9 haftalık gebeyim zararı olur mu ve ya niye limonu bukadar ister ki canım anlamadım gitti 🙄🙄
Mavisinannesi2 Aysegulkms bende limon çok yiyorum günde 2 tane yediğimde oluyor ama tansiyonunuzu etkileyebilir dengeli yemenizi öneririm☺️
Bebiscann Aysegulkms 3 hamileliğim de de dli gibi hatta kabuğuyla tuza banıp yedim canım bişey olmadı, tansiyon sıkıntısı yoksa yiyebilirsin
Ays_cskn Aysegulkms Ben dayanamayip yedim bir kac saat once suan 10 haftaligim bende bisi olcagini sanmam nefsini koreltmek icin biraz yiyebilirsin bir tane bana yetti mesela
Asli1453 Aysegulkms bende cok yiyorum tuzlu tuzlu çok güzel oluyor 12haftalik hamileyim bı zararı olmaz heralde
Trilece Aysegulkms canım bende tuzlu limonu çok yedim müptelası olmuştum resmen, o limonun kokusu bile beni benden alıyordu doktoruma sordum tuz ödem yapar limonda mide yanması yapabilir çok aşırıya kaçma demişti bana şuan 20. Haftamdayim hala bayiliyorum limonaaaa o benim aşkım 🥰😂😂
Trilece Ve ilgisi varmı bilmiyorum ama benim oğlum olacak nasipse, benden sonra kuzenim de hamile kalmıştı oda limon yiyordu onunda oğlu olacak😂
Aysegulkms Trilece rüyamda erkek bebek görmüştüm biliyor musun hamile olduğumu bilmediğim günlerde rüyalarım da çıkar ama biz 4 kız kardeşiz erkek bebekle hiç alakam olmadı ne yaparım ederim bilmiyorum 😅😅 tabiki ilk temennim sağlıklı olması 🙏
Aleynasvr Yorumları okurken ağzım sulandı nedense 😀😀 ben bu yaşıma kadar her zaman tuzlu limon yiyorum. Vazgeçilmez bir zevk benim için 😀 doğal olarak hamilelikte de yiyorum bisey olmaz ama mideye dokunabiliyor tabi😀
Trilece Aysegulkms aynen öyle canım Allah’ım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🥰 herşeye alışılir erkek olursa ona da alışırsın 💎
MeyraRana Aysegulkms limon kansızlık yapıyor hani çekiyor diyorlar gebelikte olsun normal olsun ii değil diyorlar.
sdymtl Ben hamileliğimin başından beri yiyorum her gün bir tane. 19+0ım şu an. Değerlerim, tansiyonum da iyi.