Ceylandeveci0763 Antalya’da olan anneler perinataloji bölümüne devlet hastanesinde nasıl sıra alabildiniz yada aldınız mı yardimci olurmusunuz bana lütfen 🙏
Nezii Ceylandeveci0763 Perinatolojiden randevu almak için kadın doğumcunun size perinatolojiyi açması gerekiyor diye biliyorum sistemde açılmadığı sürece alamazsınız. Onun haricinde Sadece randevusuz sabah erken saatte gidip alınabiliyor ankara şehir hastanesinde.
Minikkusummmm Ceylandeveci0763 önce gebe polikliniğine randevu almanız lazım. Onlar daha sonra sizi oradan perinatoloji için yönlendirir.
Ysmsdn Ceylandeveci0763 canım öncelikle kendi doktorunun sevk etmesi lazım senı sonra o bölüme gidip sevk edildiğini söyluceksin onlarda sana gün verecek netten bak istersen oturduğun yerde varsa nette çıkar
Damlasim Ceylandeveci0763 perinatoloji icin direk randevu verilmiyor bastan kadin hastalıklarına randevu almanız gerek ordan sevk edilmeniz gerek bu durum bursada böyle antalya da da oyledir
gebe_ebe Antalya’da yaşamıyorum ama yaşadığım şehirde ve muhtemelen her yerde de öyle olduğunu düşünüyorum, hafta içi saat 16 dan sonra mhrs de randevu açılıyor, son açılan günü seçerseniz alabilirsiniz. Umarım anlatabilmişimdir 🙈
Ceylandeveci0763 gebe_ebe aradım mhrsyi canım dedi burdan randevu oluşturamiyoruz doktorun yönlendirmesi gerekiyor onun içinde uygun randevu yok diyorlar anlamadım yani
gebe_ebe Ceylandeveci0763 arayıp değil internetten dediğim gibi deneyin. Ama sadece son günü seçince veriyor randevu. 2 hafta sonrası filan oluyor. Tam 16:00 da girin mhrs ye
Ceylandeveci0763 Minikkusummmm ya ben bugün gittim işte bana 21 haftada yaptırman gerek dedi Kepez devlette ücretsizmiş öyle dedi doktor yönlendirin beni oraya dedim acil olmadığı için yonlendiremem oraya dedi ancak randevu yada gitmen gerek dedi aradım randevuyu burdan vermiyoz dediler ancak doktora gitmem gerek ki o beni göndersin
Ceylandeveci0763 gebe_ebe tamam canım çok sağol ben yarın denerim o halde onu bakalım olacak mı haber veririm ☺️
gebe_ebe Ceylandeveci0763 saat tam 16:00 da girip bakmanız gerekiyor. Ben o şekilde yaptım. Hatta arkadaşıma da aldık. Bilemedim şimdi neden olmadığını