BesteKc SedatVeAnnesi 2 tane 10 lu takım, 5 tane kısa kollu zıbın, 2 tane uzun kollu zıbın, 2 ayaksız penye pantolon aldım. Bana bunlar yetmicek gibi geliyo mesela.
asellmom SedatVeAnnesi ben yenidoğan 10 adet 0-3 ay 10 adet 3-6 ay danda Bi o kadar aldım zıbın en çok giden şey
papatya981 SedatVeAnnesi 0 3 aylık çok şey alma canım 1 defa giyiyorlar inan bnm yigenim oldu ordan biliyorum şimdi ben hamileyim 38.haftam ben 3 tane 0 1 aylık aldım 2 hastane cikisi 1 pijama ….. Ama 3 6 ay aldım çocuğunu daha iyi en azından daha çok giyer zaten 0 3 o kdr küçük ki belki sadece 2 defa giyebilecek
Yesim619 SedatVeAnnesi 0-3 ay fazla alma 6-9 ay al şimdilik bence ben cnku fazla almamıştım hemen büyüyor lar diye patikli alt al
asellmom BesteKc evet canım bunlar yetmez maalesef sürekli çocuklar sırtlarına hatta enselerine kadar taşırıyorlar benim küçük kardeşim öyle yapardı ki saçına kadar çıkardı 😅 annem artık sürekli elinde yıkardı yetişsin diye
SedatVeAnnesi asellmom biraz daha almam gerekir o zaman sağolasın canım 10lu setler yerine ayrı ayrı alsak olur mu peki
Brc_happy asellmom Bu 10 adet 0-3 ve 3-6 lar hep yarım kollu zıbın mı? Uzun kollu tulum pijama vs ne yaptınız?
asellmom BesteKc olur canım onlar zaten hemen büyüyorlar benimde hep yenidoğan diye aldığım çoğu kıyafet 0-3 ay
Brfant22 SedatVeAnnesi olur olur 🤗 10 lu setler gereksiz pahalı zaten içeriğine bakınca da 1 takım anca oluyor gibi, 5 li takımlar alt üst takımlar daha mantıklı bence 🥰
SedatVeAnnesi BesteKc anladım canım tamam Haziran sonu benim doğum da kısa kol mu giyer acaba uzun kol mu kıyafet almalıyım
BesteKc SedatVeAnnesi bence %80 kısa kol al, %20 de uzun kollu penye al serin akşamlar için falan. Ama kesinlikle yünlü münlü bişiler almana gerek yok ilk 2-3 ay için
babynil @BesteKc valla kizim 2,5aylik evet biraz kucuk dogdu ama kilo alimi ayini yakaladi yeni doganlari 2.aya kadar kullandik bazi kiyafetleri hala olabilio. O hemen buyuyolar olmuolar biraz sacma gelio bana. Ama yenidogan 0-3karisik aldm ben zibinlari
BesteKc babynil bana da öyle geliyo o zaman ben biraz daha ekleyeyim aldıklarıma, gözüm korktu şimdi.. sürekli kaka falan olursa kıyafeti kalmayacak cocugumun 😂😂 çok teşekkür ederim
Deletedmom_110 SedatVeAnnesi canım benimde ilk gebeliğim ben zıbın bol bol aldım hemen kirlenen bişey çünkü kaka falan bulaşıyor o yüzden çok almakta fayda var