bebislerimi_buyutuyorum Nezair üzgünüm ama doğuma kadar gidiyor malesef 🙄 benimde ilk gebeligimde resmen dakikalarca sürüyordu geçmiyordu hele bide gece uyurken giriyordu resmen eziyet gibi şuanda ikinci gebeligim 28+6 olduk şimdiden başladılar gene
yesilkedi Nezair magnezyum içmen gerekiyor anca öyle toparlarsın biraz benim 29 haftadan beri var magnezyumla dengeliyorum doktorum söylemişti içmemi. çok geçmiş olsun
Zeynosunannesii Nezair kramp bacagami giriyo benimde dün ilkkez oldu bacağıma girdi 27 haftaligim akşama kadar geçmedi acısı
yesilkedi Zeynosunannesii evet magnezyum kramplara iyi geliyor magnezyum eksikliğinden dolayı kramp giriyor vucuda ven hamile değilkende sürekli yaşıyordum bunu hamileyken daha çok yaşıyorum baş ağrısının sebebi bile buymuş doktorum öyle dedi magnezyum aldığımdan beri çok şükür başımda ağrımıyor krampta girmiyor. suda eriyenlerden veriyor zaten günde bi tane içiyorsun bide soda iç demişti günde iki kez
AlyaUrasmoms Ben de birkaç saat önce post açıp sordum; kimse cevap vermedi. Bilgisi olanlar bana da yazabilir mi? Kasıklarımda ve karnımda batma oluyor; sırt ve belimdeki ağrıyı saymıyorum bile 😔 Normal mi bu durum? 34. haftamdayım henüz 😐
yesilkedi AlyaUrasmoms normal ben ayakta çok kaldığımda temizlik yaptığımda kasıklarımda batma oluyor bacaklarımda ağrı oluyor magnezyum içiyorum hafifliyor ikinci güne pek bişey kalmıyor bol bol magnezyum almamız lazım ağrılar ve kramlar için
Sultankygsz Ben 16 haftalık hamileyim bacaklarımda hep bı kasılma geçmiyorda yürürken çok zorlanıyorum normal mi ki bu haftalarda
AlyaUrasmoms yesilkedi Teşekkür ederim cevap için 🙏🏻 Kontrole gittiğimde doktoruma soracağım 🙏🏻 Allah yardımcımız olsun 😐
Gudu Nezair Bugun doktora gittim rahimde cok basınç gördü doktorum hemen magnezyum artırdı. Sabah da iki bacağıma kramp girmişti onuda söyledim. Magnezyum eksikliğinden kaynaklı dedi. Ben daha 30 haftalardayim..
Muriahmet Magnezyum al canım suda eriyenler var inan cok işe yarıyor dr söyle yazsın sana bende kullanıyorum gecti cok şükür
Gudu Nezair Evet Bu haftalar önemli bebis erken gelmesin sizde gecmis olsun dikkat edin. Magnezyum suya atılani kullanın ben hap olanı kullandım pek fayda etmedi. Fazla iş de yapmayın hayırlısıyla alalim kucağımıza yavrularımızı🥰
Gudu babysare Suda kaynatilmiyor canim , yarım su bardağına içine atip karıştırıp içiyorsun magvital magnezyum. Sen doktoruna soyle verir onu.