VeraAnnesi Bu durumu yaşayan var mı? Aşağı doğru tekme atıyor ve rahatsızlık veriyor bu durum. 27. haftadayım bebek ne zaman baş aşağı döner acaba?
goldumsu VeraAnnesi benimde geçen hafta makat gelişliydi. Şuan 28. Haftamdayım bazılarının son gün dönüyormuş beklemedeyim bende
Derya_kalyon VeraAnnesi bende 27 haftalığım doktorum normalde bu haftalardan sonra aşağıya dönmeye başlar ama tam anlamıyla belki 30 haftada belki 34 de döner tam bilemeyiz demişti
VeraAnnesi Nurcin İdrar sıkışması hissediyorum hatta vurunca nasıl bir pozisyon anlamadım. Umarım dönerler bir an evvel 🤦♀️
Defne000 VeraAnnesi benimde asagı kısımda uzanır durumda sizinde mi öyle acaba yukarı cıkarmı diye bekliyorum ama bakalım 20+3teyiz hareketlerini hep asagıda hissediyorum
VeraAnnesi Defne000 Evet aşağıda ve yanlamasına yatıyor. Tekmelerini alta doğru atıyor çoğu zaman. Biraz daha büyüyünce napıcaz o tekmelerle bilmiyorum 🙄😊
Esmaonur VeraAnnesi 32+0da gitmiştim iki hafta önce o zaman dönmüş olduğunu söylemişti doktor. Ondan önce dönmemişti