DidemLk Kızlar Hamileliğim boyunca sürekli burda birşeyler okudum öğrendiğim bildiğim fikrimin olduğu konularda yardımcı olmaya çalıştım. İkinci gebeliğim olmasına rağmen ne çok şey bilmiyormuşum dedim Gelelim doğum hikayeme Cumartesiyi pazara bağlayan gece 3 ten 8 e kadar karnım taş gibi oldu kasıklarıma ağrılar girdi önemsemedim normaldir dedim ilk doğumum sezeryan bunda normal doğum çok istiyordum. Öğlen 12 gibi doktoruma Durumu yazdım o da hastaneye yönlendirdi nst için neyse ben hazırlandım gittim aaa o da ne sancılar 60 larda 🤭🤭 doktorum telefon ile sürekli müdahale halinde tabiki😍 ebe alttan muayene etmem lazım dedi doğumhaneye geçtik ve açılma 3 cm 🤭😱 doktorum eve geç çantanı al ve geri gel yatışın yapılacak suyunu gerekirse biz açacağız ve doğumu başlatacağız dedi eve geldim duşumu aldım perine masajımı yaptım hazırlandım ve hastaneye geri döndük gece 10.30 a kadar ara ara sancılarım ile açıklık 4.5 cmi geçmişti suyumu patlattılar ve o da ne benim minnak prensesim kakasını yapmış yarım saat bekleyelim dedik ben çok ağlayınca bu kezde kanala ensesi ile girmeye çalışınca apar topar sezeryana alındım. Çok şükür 3300 gr 53 cm bir prensesim oldu Demem o ki siz doğumu nasıl isterseniz isteyin meleğiniz nasıl gelmek isterse o şekilde geliyor ben denemiş oldum Hayırlı doğumlar annişler
Neslininannesi DidemLk allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla büyütün inşallah. Ben de normal Doğum çok istiyorum ama bakalım hayırlısı
Yagmurkcr97 DidemLk Allah anali babali buyutsun insallah cnm benm❤️ Kac haftaliktin, merak ettim. Bebegn Kaka falan yapmis dedinya