Edavebebek Bu yöntemle doğum yapan var mı?Epidural daha sonrasında kalıcı hasar bırakıyor diyorlar o yüzden genel anestezi düşünüyorum artıları eksileri ne acaba
SilaKader Edavebebek ben 9 ay önce oldum canım genel anestezi ile sezeryan şimdi 7 haftalık hamileyim ve yine genel anestezi ile olucam
SelmaGl Edavebebek 3 sene önce genel anestezi ile olmuştum. Şimdi yine genel isteyeceğim. Belden iğneden korkuyorum açıkçası bir kere ameliyat olmuştum o şekilde o iğneyi yapana kadar canım çıktı. Genel anestezinin tek eksisi bebeği göremiyorsun hemen ve bir süre uykulu oluyorsun. Ağrılar vs. Oluyor tabiki ama iğne yapıyolar zaten söyleyince
Dark Edavebebek spinal olmanızı tavsiye ederim. Hasar falan da bırakmıyor. Ne bel ne baş ağrısı yaşamadım. Oldu bitti hemen odaya çıktım bebeğimde ordaydi. Doğum anını görmek güzeldi
Deletedmom727271 Ben 4 sene önce oldum bir sorun yaşamadım hemen ayıldım narkoz etkisinde kalmadım. Kişiden kişiye değişir tabi bu durum. İlk uyandığınızda ağrıyı hissediyorsunuz normal olarak acı var ama ağrı kesici vuruyorlar.
Selekuzey Deletedmom727271 genel anestezi oluncada belden bir iğne yapıyorlar kacariniz yok ben uyandığımda beni dikiyolardi ve birşey hissetmedim yani bilseydim komple uyumazdim şimdi ikinci gebeliğim bu sefer epidural anestezi istiyorum bakalim
Bryunetka SilaKader Uyanınca nasıl oluyor? Kendinize geldiğinizde her şeyin bilincinde miydiniz peki?
Edavebebek SilaKader kalıcı etkisi oldu mu baş ağrısı bel ağrısı ya da doğumdan sonra en çok zorlandığınız şey ne oldu
SilaKader Bryunetka evet cnm hatta videom var annem bebeğe mama verelim aç diyo ben narkozlu sekilde mirildanarak hayir verme ilk beni emicek falan diyorum 🤣ya normalolsun isterdim ama sezeryan olduğum içinde pisman dglm
Deletedmom727271 Selekuzey genel anestezi de belden neden iğne yapsınlar ki ben öyle bişi yaşamadım. Yaşayan da görmedim 😊
Melekk-911 Selekuzey genel anestezi de neden birde belden uyuşturdular ki ? Benim ilk doğumum da genel anestezi aldım öyle bişey olmadı ayaklarimi hissediyordum
SilaKader Edavebebek yok canım hic bi zorluğum olmadı yani buna zamanım olmadı daha iki günlükken yaşadığım olaylar yuzunden evimde tek başıma kızımla kaldım tek baktım nazlanicak yada sıkıntım olduğunda elini uzatan olmadığından belki bilemiyorum
Selekuzey Deletedmom727271 ben girmeden önce genel olarak belirttim fakat olabilir çünkü ayaklarımı hissetmiyodum