Demhat FFunda00 13. Haftada size demişse değişme ihtimali var tabi o haftalar erken bence. Bana 16+6 da kesin demişti. Sonra kız dedi. Ama sonra yine erkek dendi 19. Haftada. Bakalım ben bile emin değilim hala😂 her kontrolde sorcam gibi
Asil28 sevval_55 12 ve 13 ta sıkıntı olduğu için %90 erkek dedi, 16 da kız olduk , 20 de kesin kız olduk konuşu kapattık, 25 te pipiyi gördük🤣 şu an 36+4 üz hala erkeğiz . Sizinkide bariz belli pipi
Cananyildiz FFunda00 canım çıkıntı ve pipi farklı oluyor pipi sivrimsi oluyor doktorum bana demisti ve gösterdi genis yayvan çıkıntı her iki cinsiyette de oluyormus ama pipi sivrimsi oluyor mesela 12. Haftada bana bu haftada pipi olsa daha sivri olurdu demisti gerçekten de bebeğim kızmış 14. Haftada netleşti ama tabiki 2 hafta beklemekte fayda var nolur nolmaz
Dilosss167 FFunda00 evet canım acıbadem e gidiyorum doktor bakın bu pipisi Buda kordonu demişti hatta 🤣🤣 bazı kız çocuklarında klitoris şiş oluyormuş onu pipiye benzetiyorlarmış
neval270071 Simgem1919 kesinlikle zihniyetler hep erkek üzerine nedir bu sene 2022 ya değişin artık evlat evlattır nice insanlar evlat olsun diye kapı kapı gezer bunlar da partinin derdine düşer yapmasaydınız parti aceleniz neydi acaba kız olsaydı bu kadar heyecan basacak mıydı hiç sanmam yazık çok yazık !