Sarayhelvasi Arkadaşlar ankara liv hospital e giden yok mu? Doktorum oraya geçti Doğumu orada yapacağım kısmetse ne dersiniz nasıl hastane? İl dışındayım bilmiyorum
Sarayhelvasi BlntMerveBayhan evet bende iyi siye duydum ama işte çok merak ediyorum önceden doktorum koru hastanesindeydi orayı çok sevmiştim ama bu liv hospital nasıl acaba 😞
BlntMerveBayhan Sarayhelvasi koru iyi bi hastane özellikle Ankara’da biraz pahalı bi hastane ama bence liv de iyi bi kaç kişi tavsiye etmişti iyi falan diye benim sıkıntılı olmasa bende özeli tercih ederim
Sarayhelvasi baliminannesi06 ben sigorta ile anlaştım 5-6 bin arası ücret ama muayenelerle beraber alırsan değişiyormuş fiyat. Pahalı geldi ama hoca çok iyi ve alıştığım doktor Korhan kahraman ismi.. o yüzden oraya gidicem 🙁
baliminannesi06 Sarayhelvasi valla helal çok çok aşırı pahalı hami maddi durumunu bilmiyorum tabii ki ama .. bana biraz füzuli geldi :. Bende 3,500 e Doğum yapacağım araştırdım evime yakın ve temiz en uygun fiyatlı hastajane geri kalanlar 4-5-6 bin değişiyor
Sarayhelvasi baliminannesi06 valla ben Ağrı Doğubayazıtta yaşıyorum ve burada sağlık çok kötü... ankara memleketim ve doktorum orada. Güven kolay kazanılmıyor ve çok düşündükten sonra 5bin verip gözüm kapalı önce doktora sonra Allah’a güvenirim dedim...