Gizemkocaman Merhabalar 6 haftalik hamileyim ve inanılmaz derecede ağız kokun olmaya başladı aklınıza gelebilecek her şeyi denedim ama olmadı sizlerde de böyle sıkıntılar oldumu nasıl çözüm buldunuz paylaşırsımisiniz
UmutsuzPolyanna Gizemkocaman ilk gebeliğimde benimde öyle olmuştu ve son haftalarda yanma ile birlikte daha arttı doğumdan sonra ancak geçmişti
Zero0 Gizemkocaman benimde var kulak burun boğaza gittim bi sıkıntı yok dedi dişçiye gittim o da yok dedi bi mide kaldı ona da gitmeye korkuyorum çünkü endoskobiyle bakarlar sorun olup olmadığına.
Gizemkocaman Gerçekten mi çok zorlanıyorum yedim herşeyin tadı çok farklı et türü hiç yiyemiyorum herseyden bozuk tadı aliyorum doğumdan önce kurtulmanın bir yolu yokmudur acaba
ElifT816 Dişinde çürük olabilir. 6 hafta çok erken bence hamilelik kaynaklı değişiklikler için. Eğer bulantın kusman vs var ise onlar diş etlerini tahriş etmiş olabilir belki
Gizemkocaman Evet bulantı kusma var yarın dişçiye gitmeyi dusunuyorum ama migdeden mi yoksa dişten mi kaynakli bilmiyorum ilk olarak bı dişçiye gidip sonra miğde için gitmeyi düşünüyorum