Bukiiiiiiii Kizlar kayinvalidem sulu kofte yapmisti onu yedim boyle top top kiyma oluyor ya ya aklima takildi bu da et yya sonucta bir sey olmaz dimi kizlar sonucta pismisti ya akla takildo gece gece ya
Civcivinannesiii Bukiiiiiiii gün gecmiyorki boyle sorular gelmesin Neolucak ya lutfen herseyi bu kadar sorun etmeyin pişmiş sonucta
yasemin_- Bukiiiiiiii et olunca ne oluyor anlamıyorum asıl tüketmeniz gereken şeyden mi korkuyorsunuz anlam veremedim
Bukiiiiiiii Civcivinannesiii Ya kusura bakmayin lutfen her anne bir degil maalesef panik yapan benim gibi insanlarsa oluyor anlayislo davranip telki vermek gerek degilmi ya herkes neden kendi gibi goruo insanlari bende panik atak var akrdaskm birasida soru sorup cevap aldigimiz bir yer degilmi cevap vermezsin olur biter ya Allah askina
Bukiiiiiiii elmaliiturtaa Tesekkur ederim panim atak var bende et konusunu duyuncada korktum ya sagolun 🤲❤
Bukiiiiiiii Leylaakcay Panik atak var arada ugruo bana boyle sacma seyler aklima geliuo maalesef ki🤲❤😢
Bukiiiiiiii Mimii94 Karnima agri girdi yedikten sonra belkide gazdir bilmiyorim.. panik atakda olunca bazen boyle dusunceler gelio aklima elimde olmadan ❤🤲😢
Bukiiiiiiii heleninannesi06 Et ama sulu oluyor ya pisip pismedogi den t emin olamadim biraz ondan korktum ya
Bukiiiiiiii yasemin_- Asil tuketmem sey evet ama bazen yedikten sonra karnim agrio belkide gazdan bilmiyorum panik atak da oldugu ici korkuyorum
Bukiiiiiiii Deletedmom727271 Allah razi olsun sagolun panim atak cok motu bir sey insanin aklina gelmicek seyler gelio maalsef birde ilk gebeligim her kafadan bir ses insan kotu oluyor su berat kandilinde bana boyle yunusak bir yorum yaptığınız icin Allah sizden razi olsun gönlünde ne varsa kabul olsun 🤲🤲🤲🤲🤲😢
Drkmls Bukiiiiiiii mesela sulu köfte yada et yemenin ne gibi bi sorunu oluyor ilk defa duydumda merak ettim
Bukiiiiiiii Drkmls panim atak hastasiyum yukarda da yazdim arkadasim insana nirmal dusunce dusundurmuo maalesef
Armess_loya Bukiiiiiiii bir bardak soda iç yada du du dur içme sakın şimde asit içecek bebeği eritir mi muhabbetine döner🤦♀️ bişe olmaz canım etden ne olucak 🌸🤷🏼♀️
Deletedmom727271 Bukiiiiiiii ilk gebelik de böyle şeyler olur bilmediğimiz şeyler olabiliyor. Endişe ettiğimiz durumlar hepimizde olmuştur. Annelik duygusu 😊 endişe etmeyin hiç çiğ et ve az pişmiş olursa tüketmeyin. Piştiyse hiçbir şey olmaz şifa olur. Teşekkür ederim Allah razı olsun hepimizin duası kabul olsun inşallah 🤲🏼
Sblbsr Bukiiiiiiii iyi de zaten et ve et ürünleri yemek faydalı değil mi 🤷♀️ Pişmiş olması yeterli bence