Pinaray0309 Kızlar merhaba kapı süsü için uygun fiyatlı sipariş verebilcegim sayfa varmi aldığınız instegram da birsürü malzeme diye sayfa var ama yaziyorum 2 gün sonra cvp veriolar sınır oldum ya
Fatma29 Pinaray0309 oğlumunkini kendimiz yapmıştık simdi kizim olacak ciceksepetinde baya çeşit var hemde uygun fiyatlı oraya bakın isterseniz
blueberyy00 Pinaray0309 yoğunluktan dolayı öyle olmuş olabilir bende ordan aldım malzemeleri kendim yaptım evet biraz gecikmeli yazıyor ama sıkıntısız malzemelerimi ayarlayıp gönderdiler cok güzel oldu
Lavantakokusu Pinaray0309 soner süs diye bir sayfa var kadın girişimci ben ona yaptırdım çok da memnun kaldım
Pinaray0309 Mercan28 yok kuzum gerek yok okadar veremem normalde eminönünde 100 tl ye var ama onun için sırf oraya gitmek istemiyorum yol falan covid var netten bakiyim dedim ama fiyatlar uçmuş
Pinaray0309 blueberyy00 evet bende orayı burda gördüm zaten Ama bekle bekle 2 gün oldu story atio aktif ama cvp vermio işte verse alicam :)
blueberyy00 Pinaray0309 siz kesin kararliysaniz almakta üst üste yazın mutlaka dönerler küçük bir işletme bildiğim kadarıyla birde o yüzden yavaş olabilirler kapı süsü çiçekli mi bulutlu mu düşünüyorsunuz
Suleermz Pinaray0309 benim çok beğendim birtane var bride_kasnak Instagram hesabı bakın mutlaka derim😇💕
Burcinmavi Pinaray0309 benim de yeni geldi çok memnun kaldım görüntüden çok daha güzel oldu ve satıcı çok çok ilgili tavsiye ediyorum 🤗https://instagram.com/kapisusubebekhediyeligi?utm_medium=copy_link))
Ereeen Pinaray0309 instagram perimasali.06 sayfası var özden hanım işgileniyor ve yapıyor iletişime geçip fiyatları bi sorun isterseniz. Daha önce orada çalışmıltım şimdi 10 haftalık hamileyim ve herşeyimi kendisine yaptırıcam
Pinaray0309 Fundabshn çok güzel ben öyle magnet falan yaptirmicam ya herşey ateş pahası zaten yastığı var tek süs yaptircam uygun fiyatlı
Pinaray0309 blueberyy00 bulutlu düşünüyorum erkek bebeğim cvp verdi gece eğer bugün dönerse inş sipariş vericem :)