Mrv135 La_Liberte Ya ben de anlatamadim tam olarak. Akşam bir şey geldi gibi elime ama şimdi bulamıyorum. Ama bazen elimi tam ultrasonla bakılan yere koyup gözlerimi kapatıyorum, onu hissetmeye çalışıyorum o kadar değişik bir duygu ki ❤️
La_Liberte Mrv135 gerçekten de 🥰 hele bir de hareketleri hissetmek çok güzel bir duygu😍 bir an önce zaman hayırla sağlıkla güzellikle geçsin de kucağımıza da alalım 🥰
Mrv135 La_Liberte Ay evet benimki biraz hareketliymiş herkes bir aya hissedersin sen bu gidişle diyor 😍 İnşallah sağ salim kucağımıza alırız valla bebek kokusu aseriyorum onu düşündükçe ❤️🙏
bayanelaa La_Liberte bende ilk gebeliğimde ikizdi doğumdan 2 ay sonra birini kaybettim. 7 ay önce de bebeğim gelişmediği için kurtaj olunca insan ister istemez tedirgin oluyor Rabbim herkesin gönlüne göre versin
La_Liberte bayanelaa çok geçmiş olsun çok zor Allah bir daha yaşatmasın inşallah Size de bana da hiç kimseye de😞🙏🏻 Bu sene bizim senemiz olsun çok güzel olsun her şey 🥰
eylulummmm @La_Liberte 15 haftaligim kasığımın biraz ustu sağ tarafı şiş duruyo sol tarafında bisey yok bide baya şiş dokunmaya korkuyorum bazen bebek ordaymis