La_Liberte Arkadaşlar benim kese oluştuğu ve büyüdüğü günden beri sol tarafımda bir yumru hissediyorum. Doktora gittiğimde tam oradan bakıyor yani bebiş orda 🥰 siz de o yumruyu, kabarıklığı yani bebişinizin olduğu yeri hissediyor musunuz ya da hissettiniz mi?
Ba_momss La_Liberte embriyo halinden beri asla hissetmedim 20 küsur haftalara kadar kızımı ve ondan sonra ve son haftalarda aşırı fırlama bı bebiş oldu sağolsun içerde uyutmadi falan şu an da uyutmuyo 5 buçuk aydır sağolsun 😊
Vctry1706 La_Liberte evettt bende hissettim özellikle yattiginizda karın gerildiğinde tabi ki bebek değil ama bı sertlik değişik birşey söylediğimde bana da gulmuslerdi ama hisseden birilerinin olması beni mutlu etti
Kasev Canım 16 20 haftalardan önce mümkün değil yumru falan hissetmen. Doktor ordan baktığı için psikolojik olarak öyle hissediyo olabilirsin
La_Liberte Kasev doktora sordum evet o yüzden dedi. Yani aslında bebeği hissetmek değil tabii ki 😅 sadece orada tarif edemediğim kasılma gerilme gibi bir şey var 😅 doktor bakmadan önce hissettim sordum ondan dedi. Çok tuhaf. Diğer gebeliğimde böyle olmamıştı.
La_Liberte Hkayaa sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok güzel bir duyguymuş🥰 benim üçüncü gebeliğim ikisini de kaybettim maalesef ikisinde de hissetmemiştim nerde olduklarını. İkinci gebeliğimde 19. Haftada karnımda bebek olduğunu fiziki olarak hissettim 😊
La_Liberte ElifAlknl16 ben de iki gebeliğimde de hissetmemiştim. çok güzel bir duygu 😍bir an önce yeniden o tekmeleri hissetmek istiyorum 🥰 sağlıkla kucağınıza alın.
La_Liberte Ba_momss oyy maşallah maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 ben de diğer gebeliğimde öyleydim. Ama bunda tuhaf bir his var güzel bir his 🙈 ben yalnız değilmişim ama 😅
Ba_momss La_Liberte aldım zaten çok şükür 5 buçuk aylık kızım 🤭Allah bağışlasın inşallah sag salim dogum yapın inşallah
La_Liberte Vctry1706 ayy aynen öyle hislerime tercüman oldunuz 🥰 çok güzel bir şey ya sağlıkla gelsinler 😍
Ozge La_Liberte benim bebe o haftalarda deli gibi oynuyordu ikili taramada ölçü yaparken zorlanmıştı doktor ondan olabilir. 😂
-MinikveAnnesi- La_Liberte şu an 10+4 üm birkac gündür kasıklarımın oralarda kasılma gerilme seyirme gibi seyler oluyor çözemiyorum da acaba rahim büyüdüğünden mi oluyor ki
La_Liberte Ozge ayy maşallah 🧿🥰 benim de önceki gebeliğimde o haftalarda zıp zıp zıplıyordu o zamanlar cinsiyetini bilmediğim için zıpzıp diye sesleniyordum ☺️ Sonra büyüdükçe tekmelemeye başladı. Maalesef o bebeğimi kaybettim. Şimdi tekrar hamileyim haftaya kontrole gidecem bakalım bu da öyle hareketli mi 😊 inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım bütün bekleyen anneler de inşallah 🙏🏻
Mrv135 La_Liberte şimdi elimi gezdirdim bir yerde hafif bir çıkıntı gibi bir şey hissettim doktor ultrasonla bakarken de tam orada görmüştü bebeği.
La_Liberte Mrv135 yaaa ☺️ Benim çıkıntı şeklinde değil elimle hissetmiyorum ama değişik bir his işte 🥰
Elifkaya58 Benimde 3 bucuk yasinda kizim var onda bile bukadar hissetmedim. Bu ikinci gebeligim daha 8 haftaligiz ben sol tarafmda herseyi hissettim orda olustugunu bile sol bacagima vuruyordu hemde. Ama ikinci gebeliklerde hareketleri bile erken hissedilebilirmis ondan belkide halbuki daha minicikler ama bende hissediyorum gerilmeleri kasilmaları sol tarafmda oldugu doktorumda ordan bakiyor gercekten. saglikla buyusun gelsin yavrularimizz
La_Liberte Elifkaya58 aynen öyle gerçekten ben de hiç hissetmemiştim 🥰 umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi ❤️