Bebikomm Kızlar park beşik aldık Valley Park Yatak 70×110 cm baby plus e bebeğin kendi markası kullan var mı yorumlarda herkes çok memnunda çık fonksiyonlu olmasından dolayı tercihim oldu benimde bide bu beşiklere korumalık almama gerek var mı.
Deletedmom_6 Bebikomm vallahi bende anne yanı park yatak aldım korumalıkta yaptırdım ama çokmu gerekli bilemicem 🤷🏼♀️
Yesim619 Bebikomm korumalika gerek yok çünkü iki seviyede kullanılıyor anne yatak seviyesi birinci kademede en üstte yani biraz daha büyüyünce en alt kademeye indiriyor sun zaten ben hiç korumalık almadım oark beşikte yatırırken şuan oğlum iki buçuk yaşını geçti bazada yaatircagim için yatak bariyeri bakınıyorum
Basak-88 Bebikomm en önemli özellik anne yanı olması bence bu olabiliyor mu ben kanz aldım bununla aynı özelliklerde ekstra anne yanı yapabiliyorsun
Bebikomm Basak-88 kuzenim Pierre verdin anne yanı aldı hiç memnun değil kaldırdım kenarını normal kullanıyorum dedi o yüzden soğudum anne yanı özellikten
Bebikomm Gnc27 henüz bakmadım uyku serine yarın bakıcam nevresimle uyku setine kısmetse e. Bebekte vardı sanırım uyumlu
Basak-88 Bebikomm ben yeni doğan bebeğimi lohusalık hormonlarının verdiği etkiyle de sürekli görmek isterim uyurken bile onu izlemek isterim anne yanı olabilmesi artı özellik bu yüzden isteyenler kaldırıpta kullanabilir tabii ki