tugba_67 1buvuk yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz pcos var âdet düzensizliğimde var ve ovulasyon testine başladım bu ay soğan kürü de yapsam bi sorun olur mu acaba??
yagmurrrra tugba_67 soğan kürünü bilmemde arı sütü karışımlı bal kullanın birçok kişi tek ayda hamile kaldı bende onlardan biriyim çok şükür🤲🏼 Allah sizede nasip etsin inşallah
enakcs tugba_67 soğan kürü ben adet söktürücü ve düşük yaptırıcı olan bişey diye biliyorum. Keçiboynuzu çayı yap iç daha iyi sonuç alırsın özellikle kocana içir sperm sayısını arttırır. Bir hafta düzenli kullan bir hafta bırak böyle devam et
Ceyda76 tugba_67 benım doktorum onermemıstı söktürücü özelliği var gebelık düşünülmüyor ıse 15gun kullanılır bırakılır demıstı ama hem tedavı hem kür olmuyor
tugba_67 Ceyda76 şuan aslında tedaviyi bıraktım normalde doktora gidiyordum aşılama tedavisine başlanılacak diye ara vermiştim ama ovulasyon testi önerenler oldu diye ona başladım
yagmurrrra mmucizemizzz ben ucuz bişey aldım kuruyemişçilerde satılandan o bile ilk ayda işe yaradı markasını bilmiyorum. İnstagramda satan sayfalar vardı daha iyilerini bide bi doktor mfk yöntemi diye satıyor instada bu karışımı