kubraaa2344 Kızlar nişandan kaç gün sonra suyunuz geldi veya geldi mi? 38+5 te nişanım geldi 2 gün oldu suyum gelmedi, düzensiz sancılarım oluyor ne yapmam gerekiyor doğum başladı mı acaba 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Tugbadmr kubraaa2344 benimde nişanım dün akşam geldi doktor bugün kanala girmiş dedi sancılarımda var ama düzensiz yarın sezaryen olucam sizinde bebeğiniz yavaş hareket etmeye başladı mı
Busranursahbazz kubraaa2344 36 haftada nisanim geldi canım o günden beri düzensiz sancim kasilmalarim var acilmam yok sancim çıkmıyor bekliyoruz günümüzü 😍
kubraaa2344 Tugbadmr evet direkt doktorumu aradım zaten o da hareketlerine dikkat et deyince tedirgin oldum sürekli ona dikkat ediyorum ama çok yavaş minik hareketleri var
Gullar-97 Tugbadmr 38+6 bugun sabaha karşı nişanım geldi sabahtan beri düzensiz sancı çekiyorum ve belimin ağrısından da yatamıyorum dün gece ağrıdan uyuyamadım da sürekli WC isteği birde Doğum mu başlayacak acaba bilmiyorum Bebek hareketleri iyi ama çok şükür
kubraaa2344 Tugbadmr bebeğin hareketlerine dikkat et dedi sancı sıklığına göre gel dedi şu an yarım saatte bir giriyor bekliyorum işte 🤷🏻♀️
kubraaa2344 Gullar-97 ben de aynı durumdayım, sürekli tuvaletteyim hem tuvalet isteğinden hem de suyu kontrol etmekten tuvalette Yaşar oldum 😄
1Canan Nişandan tam 1 hafta sonra sancılarım başlayıp doğum yapmıştım. Suyumu da hemşireler patlatmıştı doğumu hızlandırmak için
kubraaa2344 svbarut son haftalarda pembe kırmızı veya kahve rengi leke gelmesi, doğum belirtilerinden bir tanesi
kubraaa2344 Gullar-97 10 dakikada 1e kadar düştü ama şu an yine kesildi. Anlamadım gitti valla 🤦🏻♀️ Bir de belime vurmuyor sadece kasıklarıma vuruyor sancı, bele de vurması gerekiyormuş
Gullar-97 kubraaa2344 Sancı geldiğinde bel ağrısı da oluyor birde lekelenme var hayırlısı Birde sürekli WC çıkma isteği evin içinde odadan odaya yürüyorum 😂
Zehrakhr Gullar-97 ayyyy çok heyecanlı rabbim kolayla kucağına almayı nasip etsin ben 40+5 oldum hala gelen giden yok dua et çokça canım
kubraaa2344 Gullar-97 Allah kolaylaştırsın inşallah bu süreci hepimiz için, en doğru zamanda minişlerimizi kucağıma sağlıkla almayı nasip etsin 🥰🥰
Gullar-97 Zehrakhr Dualarım sizinle bu mübarek gecede 🤲🏻 Rabbım hayırlı bir günde sağlıklı bir şekilde bir avazda kucağınıza almayı nasib etsin inşallah 🙏🏻
Zehrakhr Gullar-97 ayyy haber verin bizede ben sizin için Meryem süresi okudum kolayla olur inşallah 🥰