Selmam Hanimlar sizinde hamilelik doneminde gogus uclariniz catladi mi. Benim catladi ve ucu putur pütür doktora sorucagim kontrole gittigimde ama normal midir bilemedim.
Cekuli Selmam benimde oldu canım kurudu sertleşti acıyordu ilk haftalardaysan dahada fena ben göğüs ucu bakım kremine başladım yengem hediye getirmişti incia nın çok memnunun yumuşacık oldular
Albertos Selmam benimde çatladı yani banyodan sonra kabuk kabuk geçen yengem vazelin sür üstünü streçle kapa dedi yusyumuşacık olmuş Doğuma kadar böyle yapcam sende dene
Pamuk0202 Sıcak suyla yada havluyla masaj yapın mutlaka yıkanma gerektirmeyen bir göğüs ucu kremi kullanın doktor bana naturel nipple buter isminde bit krem verdi onunla iyileştim 10 gün çektim o acıyı tek göğüsle emzirdim sonra iyileşti ama kremi çok zor buldum ankarada piyasada yokmuş sanırım
Hs4523 Benim hiç göğüs ucum yok ilerleyen haftalarda çıkarımı acaba :( 13 haftalıgım şuan ve göğüs ucunu çok dert ediyorum :(
Glitter Hs4523 bebek meme ucundan emmez, komple koyu renkli kisimdan emmesi gerek cunku sut depolari o bolgede, meme ucunun tek amaci sutun cikmasi icin gereken yer olmasi. Hatta kucuk daha iyi cunku buyuk meme uclari bebeklerde ogurme yapabilir