Sıra bende sanırım biraz uzun olcak şimdiden söyliyim😊06.03 sabah saat 10 gibi nişanım geldi. 36+6 idik daha. Doktoruma yazdım beklemeden hastaneye geç nst yaptır dedi. Tabi hazırlanmam eşimin gelmesi duş almam derken saati 3 yaptım😁 hastaneye gittimki doktor muayene etti 2 cm açıklık var direk alıyoruz seni bekletemem dedi. Aldı beni korkular ben nasıl ameliyat olcaaaaaaammmmmm diye🤦🏻♀️ Bu arada pazar olduğu için kendi doktorum yok çağıralım dedim şansıma ayağını burkmuş gelemiyo. Dedim ben burda doğurmam bilmediğim doktorda. Aynı hastanenin başka şubesindeki nöbetçi doktoru tanıyodum dedim ona gidelim hastaneden çıkış yapıp diğer hastaneye gittim. Tekrar muayene etti tabi🥴 hmm evet yatışını yapalım alıyoruz dedi Allahıııımmm didim nasıl bitecek bu korkular derken tahliller yapıldı önlüğümü giydim ameliyathanede zırıl zırıl ağladım anestezi doktoru elimi tuttu yanındayız ağlama vs derkeeeeennnnn ağlaya ağlaya uyudum bi uyandım odadayıııımmmm😊 minik oğlum göğsümde emmeye çalışıyo anlık tüm ağrılar geçti derken ilkine göre daha zorlandım bu defa yataktan kalkmak yürümek baya zor oldu. 1 2 gündür topladım çok şükür. Şimdi yenidoğan sarılıkla uğraşıyoruz. Rabbim hepinize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah ben kurtardım rabbim size de nasip etsin😊 sorusu olana yardımcı olabilirim