Esmaanne Bugün 26+6 yim birkaç gündür nabzım 100 civarında gelip gidiyordu bugün 110 ları gördüm sizlerde olanlar var mı normal mi??
Anneoluyorumm06 Esmaanne benim de son aylarda çıktı kan hacmi arttığı için nabız yükseliyo hatta çarpıntı gibi hissetmen normal öyle olduğunda derin nefes alıp yavaş yavaş vermeyi dene biraz daha normal nabza ulaşıyorsun hamilelikte nefes egzersizi çok önemli karın solunumu yap yavaş yavaş hayırlı doğumlar canım 🤲🏻🌸
Thurkan29 Esmaanne Selam.Ay ben neler çekiyorum nabız yüzünden.11 haftadan başladı.244 olmuşdu nabzım.O gün bu gündür çekiyorum.34 haftalık olduk.Özellikle kahvaltıdan sonra çok fena oluyorum.Doğumdan sonra geçer İnŞaAllah…
minikanne- Esmaanne ben tansiyonumu ölçerken bakıyorum nabzıma 105-110 falan cıkıyo ama hic kötü bisey olmadı doktor da bununla ilgili yorum yapmadı bilemiyorum
Desingnercom Geçmiş olsun benimde nabzım yüksek çıkıyor ama nabız 125 130 oluyor kardiyolojiye gitmiştim Doktor beloc verdi kullanıyorum İnşallah düzeleceğine eminim hamileliğim den dolayı çıktı sanırım Normal doğum yapabilirler mi acaba
Gozi Esmaanne Aynı canım bende 26+6 haftalığım önceden nabzım 70 80 lerdeydi son 1 haftadır 90ın altına düşmedi biraz iş yapayım 110 fln oluyor oturup dinlenince 90 en az doktora gitmeme 1 hafta var daha gidince sorucam bende