Milemninbir 20 haftalık gebeyim bugün detaylı ultrason için Ankara etlik Zübeyde hanım hastanesine gittim radyoloji doktorunun yatırıp kaldırması bir oldu zaten sadece koroid pleksusta 4 mm kist izlendi dedi kist mi var diye sordum evet dedi ama daha önceki ultrasonlarda çıkmamıştı dedim bilemem dedi başından salladı resmen peki neden olur ne yapmamız gerek dedim bilemem dedi yine tamam kalk dedi ve çıktım odadan netten araştırıyorum da geçermiş ilerleyen haftalarda başına gelen oldu mu arkadaşlar yardımcı olur musunuz 😔
Yenianne10 Milemninbir zubeyde hanim cok basindan savuyolar canim bestepeye git sami ulusa golbasi tarafinda eskiden ozel hastaneydi ben oraya gidiyorum suan o kadar ilgileniyolar ki bence oraya gitmelisin
Mrvbdk Milemninbir maalesef zübeyde hanımın detaylısı öyle bende gittm şok oldum çıktm baska bi hast git canım
Milemninbir Zaten ebru23 deletedmom209 Yenianne10 canlarım zaten pazar günü öZelde randevum var etimede özele gidicem Emin’e hanıma ama kafama çok takıldı ya Emin’e hanım gerekirse burda yaptıralım derse ordada yaptırıcam ama ilerleyen haftalarda geçer derse nasıl beklerim bilmiyorum 😢😢😢
Mirvee @Milemninbir bıldıgım kadarıyla o doktor yorum yapmıyor zaten sız raporu doktorunuza gösterıyorsunuz
Milemninbir Mrvbdk bende şok oldum beş para etmez bi yermiş ne muayenesi ne ultrasonları bi halta yaramıyor anlamadım gitti ya
BerrinMercanKaraca Milemninbir bence perinatoloji uzmanına git detaylı baksın o seni daha iyi yönlendirecektir en azından açıklama yapacaktın radyolog sadece gördüğünü söyler .ben devletten randevu alamadım özele gittim radyologlar ve perinatoloji uzmanları bakıyor asıl bu işin ehli onlar 150 tl fazla verdim ama içim rahat çıktım
BerrinMercanKaraca BerrinMercanKaraca Milemninbir tüm organlarını milim milim ölçtü resmini cekti tek Tekman akışını damarları kalp odalarını hepsini anlatarak gösterdi resim ve cd verdi bi
BerrinMercanKaraca Milemninbir 150 ye yatırmadım 150 tl fazla verdim radyoloji merkezlerinden Radyoloji merkezleri 250 falan İstanbul Anadolu Zeynep kalmış hastanesinden emekli Profersör kendi muayenehanesinde 380 tl yaptırdım
deletedmom6295 Milemninbir radyoloji doktoru sorularınıza pek cevap vermez esas torumu kadın doğumcunuz sonuçlara göre yapacak
BerrinMercanKaraca deletedmom6295 eğer bebekte bi sorun varsa kadın doğumcu zaten perinatoloji uzm.yönlendiriyor kadın doğumcunun işi ayrı bu sebepten kendileri dataylı ultrason yapmamakta
BerrinMercanKaraca Milemninbir Ankara’da da muhakkak iyi doktorlar vardır dediğim gibi bi araştır perinatoloji Uzm.bul
Milemninbir BerrinMercanKaraca pazar gününü beklicez mecburen o zaman doktorumun yönlendirmesi ile hareket edicem yani
deletedmom6295 BerrinMercanKaraca hanımefendi radyoloji uzmanına yaptırmış detaylısını perinatologa değil kadın doğum uzmanına sonuöları gösterdiğinde gerekli yönlendirmeleri yapacaktır zaten
Milemninbir deletedmom6295 canım aslında radyoloji doktoru veya perinayolog farketmiyor Yani sadece eğitimde farkediyor biliyo musun insanlıkla alakalı birşey tamamen gittiğim radyoloji doktoruda açıklama yapabilirdi en azından önemli veya değil hastasısın içini rahatlatabilirdi bende tıbbi sekreterlik yaptım kaç sene radyoloji doktoru yanında ama ne açıklamalar yapıyolardı ilgi sevgi saygı vardı ama bugünkü doktor tamamen suratsız ve ilgisizdi
deletedmom6295 Milemninbir insanlık kalmadı ki artık maalesef doğru doktoru bulana kadar kaç tanr doktor değiştiriyoruz 😌