fatsfats-92 Selam kızlar burdaki kötü doğum hikayeleri benim artık ruyalarima giriyor bebegime bişey olacak mı kordon dolanmasi var mı diye kendi kendimi yiyorum resmen ben kadar etkilenen var mı acaba😳
Burcinismailoglu fatsfats-92 Dua et canım sağlıkla gelsin inşallah. Benimkinde de kordon dolanması var 😔 bende sürekli doğum şeklim nasıl olcak diye düşünüyorum 😔
Yaprakserkann fatsfats-92 bende cok etkılenıyorum acaba bısey olurmu oldumu ıkı hafta sonra kontrolum vardı normalde şuanda hastane geldım valla meraktan
fatsfats-92 Burcinismailoglu. Bende oyle bi sknti yok canm da burdaki hikayeleri okudukça yaklaştıkça psikolojim bozuldu artik😭 Allah yardimcimiz olsun bebislerimizi korusun😔
ArzuGl Ben çok etkileniyordum sonra doğum hikayesi okumama kararı aldım şimdi aklıma bile gelmiyor. Herkesin kendi hikayesi vardır ve kendi acı eşiği unutma, sen bol bol dua et bi saat sancıyla doğuran da var çok sancı çekmeyen de sorunsuz doğum yapan da. Sen kendi hikayene odaklan ve bize moral verici bi doğum hikayesi yazacağına inan. Allah yardımcımız olsun.
fatsfats-92 ArzuGl. İnşallah canm amiin morale çok ihtiyacım var bu aralar zaten uykusuzluk kaşıntı ağrılar derken iyice cokuyo insan
fatsfats-92 Yaprakserkann. Elimizde imkan olsa ultrasyon makinesiyle gezecez😂 Akil veren çok oluyo korkma bi günlük diye ama malesef duymuyo insan😞
Yaprakserkann fatsfats-92 aynen cnm ıyıkıde gıtmısım doktora ya bebek doğum pozısyonunu almıs daha 30 haftalık artık 15gunde bır kontrole cağırdı nstye bağlıcakmıs bıde mahnezyum verdı yatıcaksın fazla ayakta kalmıycaksın dedı cok canım sıkıldı 😞
ElifSencan123 Ben 38+2 yim ve öyle cok korkuyorum ki ya birsey olursa olmuşsa diye ödüm kopuyor. Sabah uyandigim da bebegimin hareketini hissedene kadar huzursuz oluyorum bu korkum son haftalarda başladi malesef 😔😔