Elmas94 Kızlar doğurdum doğurucam hala hangi çantayı alacağıma karar veremedim. Kullanışlı, kaliteli bir çanta istiyorum. Tecrübeli annişler hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz?
Cnsgkc Elmas94 Ben de burada bekleyeyim. E bebek indirimlerinde alamadım kaldı. Şimdi de karar verip alamıyorum. Fermuar kısmı demirli olandan alacaktım arkadaşta gördüm sakın alma diyor ne alacağımı bilmiyorum🤷♀️ Uygun fiyatlı ve kullanışlı olan bir çanta önerisi isterim ben de .
HEY03D Elmas94 trendyoldan brandbaby marka çantadan aldım düz siyah olandan. Çok kaliteli, biberon için yemek için ayrı çantasından da aldım. Hatta yemek çantasını sonra işe giderken kendim kullanırım diye düşünüyorum. Biraz pahalı bence ama kaliteli öneririm 😇
Kilaflarinmucizesi Elmas94 https://www.sahrabebek.com/urun/sahra-elegance-leke-tutmaz-su-gecirmez-termal-bolmeli-anne-bebek-bakim-2li-omuz-ve-sirt-cantasi-seti/ Arkadaşım bu seti aldı bana. Çok beğendim.
Essa0408 Elmas94 ELELE flora anne bebek bakim çantasını aldim arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine ürün çok güzel çok kullanışlı ürünün içeriğinde 2 adet termostatli çanta var katlanabilir alt açma ve kirli bez torbası var tavsiye ederim iç hacim olarak da gayet büyük