ebruneco1108 Mavinin Tükkanindan yaptirdim instagram sayfalari var ordan bakabilirsiniz cooook memnun kaldim kapi süsü ve yastik yaptirdim💕 resim ekleyebilsem eklicem ama nasil ekleniyor bilmiyorum☹️☹️☹️
AUmmu Lk34_ malzemeleri eminonunden alacağım isim kısmını da uyguna yazan bir yer buldum maksimum 90 tl ye halletmiş oluyorum
Ftmagkkya Lk34_ benm de araştırdığım kapı süsü malzemeler 160 TL gibi yastık ve kapı süsü hazır birlikte 200 TL dediler
Esra_G Lk34_ ben hem avize hem de kapı süsü takım yapıcam. Makromeden, ikisini 935 e yapıyordu beğendiğim sayfa, ipler malzemeler o kadar tutmuyo o yüzden kendim yapınca çook ucuza geliyo :)
Villanelle Ben kendim yaptım. Tuhafiyeden malzemeleri aldım ve 2 kapı süsü toplamda 100 TL gibi bir ücrete geldi.
Villanelle Ftmagkkya arka plan biraz renkli olduğu için tam anlaşılmadı ama böyle bir şey https://imgyukle.com/i/EK1DTs
Lk34_ Ftmagkkya aynen öyle canım tuhafıueci arkadaşım boşuna uğraştığına değmez diyor zaten kolumuzu kaldıracak derman yok
Ftmagkkya Lk34_ instagramdan bulucam artık bir sayfadan alıcm benmde yapacak halim yok canım o kadar az bir şey için 😂
Lk34_ Ftmagkkya seker shop dye bir sayfadab bakıyorum canım ben birde bir sürü malzeme dye bur sayfa var ordada hazir malzemeler var herseyinu gönderiyormus sen yapıştırıyormussun üstüne yapıştırmaya halimiz olursa ordan bakalım 😁