gulsuayan Kızlar 27+3 günlüğüz oğlumla çok şükür son 1 aydır çocuk içimde göbek deligime yakın yerde oynadığında ya da göbek deligime temas ettiğinde acıya benzer değişik bir şey hissediyorum bi tuhaf oluyor yaşayan var mi acaba ? 👼🏻
Selindrellaa gulsuayan yarın 30 haftalık olacak 2 3 gündür ben de yaşıyorum göbek deliğim acıyo resmen 🥲
Kararsiz_anne gulsuayan ay onu bende yaşıyorum çok değişik bişey acı ağrı gibi değil de göbek deliğine geldiği hissediliyo ve orda hareket etmesi sanki bi şey olmuş heycanlanmışım gibi bi his oluyo içimde. Ay garip işte anlatamadım😂🙈 25 haftayım bende
gulsuayan Selindrellaa hepimizin yaşadığı standart bir durummuş sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏼 🌸
gulsuayan Kararsiz_anne aynen aynen bizim de öyle çok anlatılmıyor acı gibi ama degil gibi tuhaf bir his ahahha 😄
Ozlemisak Konudan biraz farklı ama 22 haftalık göbek deliğim baya genişlemişti hamilelikte parmağım çok rahat içine giriyordu ama şimdi büzüştü kapandı gibi biley eski haline dönüyor ne oluyor ki bu başına gelen var mı