Gulibikkk Bebeğimin kalbinde parlaklık gördü doktor. Başka hiç bir bulguya rastlamadı. Parlaklık olup sağlıklı doğum yapanlar var mı? Ya da parlaklığı geçenler?
Burcusenkoc Gulibikkk benimde vardı canım detaylı ultrason da sonra 10 gün içinde kayboldu ama tek başına anlam ifade etmiyormuş bakalım 35 haftadayım
Gulibikkk Nslhn15 Hala var mı geçmedi mi? Nifty testi falan yaptırdınız mı? Bide başka bir bulgu var mıydı?
Gulibikkk Burcusenkoc Geçmiş olması çok güzel inşallah bizimde geçer kuzum 🙏 parlaklık dışında bir sıkıntısı yok değil mi? Doğuma çok az kalmış allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Derya-mihra Benim de kızım da vardı detaylı ultrason da çıkmıştı. Şimdi 14 aylık ve iyi çok şükür bir sıkıntı olmadı.
Gulibikkk Derya-mihra Bizim de detaylı da çıktı. Maşallah ne güzel sağlıkla büyüsün inşallah 😍 bize de sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabiliriz ❤️🙏
Nslhn15 Gulibikkk nifty yaptırmadım cünkü sonuc gelsede kararım dogurmak olurdu. Suyum fazla başka anomali yok . Doktorum parlaklıgı hiç önemsemiyo
Burcusenkoc Gulibikkk yok canım 2-3lü taramalar normal ense kalınlığı burnu normal geçen burdan biri doğum yaptı onun da öyleydi iletişime geçtim sağlıklı doğmuş 🙏🏻 Hepimizin öyle olur inşallah ben 4-5 tane doktorla konuştum hepsi tek başına anlamsız dedi
Gulibikkk Burcusenkoc çok güzel ya bir başka bir sorun olmaması kuzum🌸 bizde de başka bir sorun yok çok şükür. Bir de şu parlaklık geçerse çok güzel olacak 🥰 sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🤲
Derya-mihra Evinru inanın hiç hatırlamıyorum hangi tarafta olduğunu doktor da çok önemsemedi ciddi bir şey yok dedi.
Sedaa06_ Evinru sağda solda olması önemli mi ? Bende de ikili taramada gördü doktorum ama başka hiç bir bulgu yok. Ve hiç önemsemedi fetal eko yaptırdım 18.haftamda hala geçmemişti ama başka bir sıkıntı da çıkmadı. Sol tarafta bizimki bu arada