Simsim60 Melda25 siz bişey yapmayacaksınız doktorunuz yapacaktı!suyun azalmış deyip sizi eve gönderene kadar acil sezaryene alablirdi.sezaryen bu gibi durumlar için var zaten..haftanız dolmuş neyi bekliyorki
Ccgdm Melda25 genelde suyu az olanları sezeryana alıyorlar diye biliyorum belki sınırda değildir o yüzden yollamıştır
Melda25 Durununannesi46 Tşk ederim kime sorsam havuç,havuç suyu diyor, salı günü tekrar kontrlm var, gün de kaç bardak içersem su seviyesi düzelir.? 😔
Melda25 Simsim60 doktorum 40 haftaya kadar beklicem dedi önümüzdeki haftaya kadar… Sonrasında sezeryan yada normal doğum yapıcam dedi,bebeğin bası dönmemiş dedi..hersey iyi sadece suyum azmış 😔 Bu salı tekrar kontrolüm var 😔 Doktorum normal doğumdan yana, olmazsa suni sancıyla doğumu yapıcaz dedi..bende suni sancı dan korkuyorum çok ilk gebeliğim
Misok Melda25 Arkadaşımın da suyu azdı ama bi hafta sonra doğum yaptı suyun azlığının da bi ölçüsü var demekki dr evine gönderebiliyor yoksa niye riske atsın benim ilk çocuğum da yüzü yukarıdaydı dönmüyo diye suni sancıyla doğum yaptım inşallah suniye gerek kalmadan kendi sancınla doğurursun berbat bişey
Melda25 Ccgdm tamamen yokmuş suyum azmış ama bu salı tekrar kntrlm var, Nts,alt muane yapıldı bugün tedirgin olucak birseý çıkmadı,bebeğimin kafası dönmemiş kanala dedi,suyun az dedi😔
Durununannesi46 Melda25 onu bilmiyorum İnan, ben sadece düzenli olarak günde 1-2 havuç yiyorum mide yanmalarıma iyi geliyor diye. 38+4üm bebeğimin suyunun çok iyi olduğunu söylüyor doktorum hep. Burda okuduklarımdan dolayı havuca bağladım suyumun iyi olmasını 🥰
Melda25 Durununannesi46 2 defadır gidiyorum suyun az dedi..diğer kontrollerimde suyum çok iyiydi bian azaldı.bende içmeye baslıyayım salı günü kntrlm tekrar var inşAllah bu sefer suyum iyi olur 🤲 yoksa suni sancıyla doğummu gercekleştşreceğini söyledi, bebeğimin kafasında ters dönmemiş henüz doğum kanalına ne yapacak bilmiyorum korkuyorum 😔 ilk hamileliğim
asellmom Melda25 kafası dönmemiş derken bebeğiniz ters pozisyonda mı yoksa kanalamı girmemiş benimde 37+6. Haftada ters ve suyu az zaten daha dönmüyceği için kesin sezeryan olucam doktor um 3 günde bir gel diyor sık takip yapıyor suyu az olduğu için şuan sezeryan için gün veremem ilk doğum olduğu için bekletebildiğüm kadar belleticem dedi ama oda en fazla 39 a kadar yani
Melda25 asellmom kafası ters dönmemiş kanala doğru dedi , suyun az dedi ,nts, bebeğin kilosu durumu iyi dedi , sadece suyun az dedi bu salı tekrar gidicem kontrle eğer böyle giderse 40 haftada suni sancıyla doğum yaptırcam dedi 😔 ilk hamileliğim korkuyorum.
Mevaninannesiii Melda25 benim de suyum azalmıştı yatış vermisti neden seni eve gönderdi ki demek ki çok da azalmamş
Melda25 Mevaninannesiii yok çok azalmamış ama istediği seviyede yoğunlukta değil dedi.. senin nasıl oldu doğumun.? Sezeryan mı,normal doğum mu.? Zormu oldu
Mevaninannesiii Melda25 sezaryen oldum canım sancım yoktu acilmam yoktu çatı uygun değildi bebeğim kakasını yapmıştı kalp ritimleri yavaslamisti
Zehrakhr Melda25 bol bol havuç suyu canım eyer suyunu sıkacak aparat yoksa rendele limon ve tuz ye en az günde 3 kere 😘
Melda25 Mevaninannesiii Bebişinde sende iyisinizdir inşAllah sağlığı 🤲 Ben 39+2 sancı bugüne kadar yasamadım bebeğimin bası kanala dönmemiş dedi doktor, eger bu salıya kadar aynı olursa suyu az, bebek dönmezse suni sancı vericem dedi doktorum.. iyice korktum 😔 ilk hamileliğim.. Birseý önereceğin yicek vb şeyler varmı aynı benziyor hamileliğiniz tecrübelisin sen. Bugün nts girdim, bebeğin kilosu 3kilo 300grm. Herhangi bir sorun yok dedi sadece suyun az dedi😔
Mevaninannesiii Melda25 suni sancı da verildi canım o bile işe yaramadı 🙈 😂 kızım şuan 30 aylık kuzum iyi çok şükür ♥️ ikinciye gebeyim 34 haftalık☺️ bebeğin geleceği şekli ve zamanı kendi ayarlıyor emin ol ne yapsan bos 🤷 rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah
Melda25 Mevaninannesiii Aminn inşAllah 🤲 ne güzel maşallah Allah bağışlasın nice ayları yaşları olsun🤲🧿 karnındaki ise sana bağışlasın sağlıkla kucağına al inşAllah🤲 Benim ilk hamileliğim bugün kontrlmde böyle durumla karşılaştım doktor suni sancı diyince korktum 😔 normalde normal doğum yapıcaktım herayım çok güzel gidiyordu bu 2 kez kez kontrlmde suyum az denildi 😔