Harunnisa ebru23 aslinda kiz kesin oluyor erkek yanilma payi büyük bebegin parmagini veya kordonu organ olarak gorebiliyorlar bende erkege benziyor ama kordon olabikir dedi bir dahada gostermedi zaten ama kizda yanilma payi daha az
Dandikbebe mrv777 doktorun tecrübesi ve ultrason cihazının kalitesi varsa yanılmıyorlar Cnm, ama ben mesela burda çok duydum değişti değişti diyenleri Ben ayrıntılıya kadar acaba mı dedim sürekli 😁 çok şükür değişmedi, 1 kızım var birde oglum olsun ck istemiştim cnkü Cnm
Ayseport mrv777 aynısı bende de oldu etten inanılmaz şeklde tiksindim canım hep tuzlu ekşi şeyler çekio kahvaltyı geciktirsem hemen midem bulanmaya başlıo
Ayseport Kubraislekyay ya bende öyleyim bu tiksinme geçer mi sonrdan bizde bide her pazar mangal günü kokusuna bile dayanamıorm
Hanim78 mrv777 cnm benim de belli ama kasılmalar var rahim ağzında kısalık var 3cm yani 27 haftayı geçmeyi bekliyorum ne olur ne olmaz diye alışveriş için
Mnlya Kubraislekyay canım benımde erkek ama canım et cekıyor cıkolata cok yıyorum ekşi ve cok tuzlu yıyemıyorum asermedım de😀
Kubraislekyay Mnlya ben etten tiksindim et kokusuna bile gelemiyorum limon ekşi elma mandalina çok yiyorum tatlı çikolata hiç yemiyorum doktor erkek ama 1-2 haftaya kesinleşir dedi
JeyranAhadova Bende 13+4de ogrendim. Erkek dedi. ben gercekmi dedim?) Doktor bekle dedi, bakti 2 dakika, evet evet erkek dedi)) ALLAH her kese hayirlisi ile kucagina almayi nasib etsin, INSHALLAH😊
melkebtt ben 14 +4 gittim %90 kiz dedi haftaya tekrar cagirdi 16 haftalikken net olarak belli oluyormus o zaman yine gittim kordon var bacak arasinda dedi baya ugrasti kiz dedi ama sen kalk gez bisiler ye tatali dedi sonra yine bakti kız bebek kordon aradan cikmis dedi .. biz baya biseyler aldik ozel muaynananeye gitmistik dr u cok ovduler dr a guvendim bakalim insalllah degismez kiz olmasina cok alistim .. ekim 3 te detayli var ama hafiften tirsiyorum 😁 ben de etten tiksindim ozellikle kiymadan simdi yeni yenj yiyorum ama tatli seylere bayiliyorum cikolata puding kek vs vs ... meyve ve eski ilede aram yok 😁 bir kere canim cok havuc tursusu istemisti bunlarinda cinsiyetle pel alakali oldugunu dusunmuyorum bazilari senin kalcalarin buyumus gobegin hic yok diyolar kizmi diyolar belirtilerimiz bu ne kizim var ne oglum ama ilk bebegim kiz olsun isterim rabbim gonlumdekini nasip eder insalllah..
mrv777 melkebtt semptomlara artik ben de inanmiyorum bilimsel seyler olmadigi surece de takip etmesi zevkli oluyor beklerken yuzuk testi faln hepsini de yaptim zevkle 😂
melkebtt mrv777 cogu insanin detaylida degisiyorumus bu beni tedirgin etmiyor degil hazirliklarimi yapmaya baslamistim 😁 insalllah kiz olarak kalir o yuzden bi ihtimal semptomlara bakiyorum birazda 😁
mrv777 Kubraislekyay yuzuk dogru cikti ben de kac kez yaptik hep ayni sonucu da verdi gercekten evlilik yuzugunu ipe bagliyosun karninin ustunde donduruluyor sonra bekliyosun kimildatmadan dik gelip giderse erkek yuvarlak cizerse kiz deniyor