Astral Aynur47 benim 38+5 te 3kg gayet normal dedi sizinkide öyle niye az olsun ki öyle olsa doktorunuz söylerdi
Esraazengin Astral ya bu doktorlara göremi değisiyor bebek kılosununun iyi olup olmadığı bugün kontrolüm vardı gecen hafta 37 haftalıkken gtmiştim 3150 gramdı bugun 38 haftalık oldu kontrole giitm 3200 dedi kilosu cok iyi değil ama 3 kiloyu gectıği için cok sıkıntı olmaz artık dedi çok canım sıkıldı iyimi kötümü yani şimdi anlam veremedim
Ccgdm Aynur47 canım bende o haftalarda doktorum öyle dedi haftasına göre biraz az ama endişe edilecek durum değil dedi doğuma kadar 3200 filan olur oda normal dedi 38 de 3 olmuştu şimdi ne kadar olur bilmiyorum üzülme önemli olan sağlık canım
Aynur47 Ccgdm haklısın canım ama 32+5 te 2450 gramdı çok iyi onde demisti son haftalarda çok az kilo.almış.oysa
Astral Esraazengin 37 haftada 3 kg lık bebeğe hiçbir doktor az demez ama sizinki biraz değişik heralde 2500-3500 arası çok normal diyor uzmanlar sağlıklı olsunda kilo illaki alır
Damyavuz Aynur47 ilk bebeğim 2,400 kilo doğdu ama çok çok sağlıklıydı. Bir tanıdığımın bebeği 4 kiloya yakın doğdu ama 15 gün küvezde kaldı … Neden böyle düşünüyorsunuz ki, kilo alır elbet sağlıklı olsun da … 🤲🏻
Aynur47 Damyavuz ya diyorlarki zayif bebek hemen sarılık oluyormuş dogru mu :( ondan herkes bişey dior ya
Ilkmeyvem Aynur47 37+1 de 2900 dedi sorun var demedi şu an 37+5 olduk pazartesi zorunlu sezaryen olacağım
Elifff17 Aynur47 Gayet normal biz 37+6 haftada 3.654 gramız bende çok mu die korkuyorum doğum zor olur die
Damyavuz Aynur47 hayır sürekli saat kurdum emzirdim, arada mamam bile verdim hiç te sarılık olmadı. Kimseye inanmayın lütfen ..