bulutileannesi Kızlar Avrupa yakasında detaylı ultrason için gittiğiniz memnun kaldığınız devlet hastaneleri nereler nasıl randevu alabilirim???? Çam şakura çok övülüyor yaptıran varsa yazabilir mi..
zeynonunannesiiii bulutileannesi mutlaka gitmeni öneririm saat tam 4te randevular açılıyor birde 5te iptal edilen ertesi gün randevulari oluyor sıkı takip edersen hemen bulursun
bulutileannesi zeynonunannesiiii peki hangi bölümü seçiyorsun e nabızda 20-24 detaylı diye bir buton yok Çünkü
zeynonunannesiiii bulutileannesi perinatoloji bölümüne randevu açılması için kadın doğumdan sizi yeşil alana alıcaklar ancak öyle randevu görünür
bulutileannesi zeynonunannesiiii Yani hastaneye gidip mi randevu almam gerekiyor tam anlayamadım yoksa perintalojiye randevu alıp gidicem orada mı yönlendiriyorlar aynı gün içinde
zeynonunannesiiii bulutileannesi önce kadın doğuma gidin detaylı ultrason istiyorum diyin sizi yeşil alana alıcaklar ancak öyle perinatolojiden randevular gözükür saat tam 4te randevular açılıyor birde 5te iptal edilen ertesi gün randevulari oluyor sıkı takip edersen hemen bulursun
bulutileannesi zeynonunannesiiii anladım canım çok teşekkürler bilgilendirmen için şu saçma Zeynep kamilde direkt olarak 20-24 seçip randevu alabiliyorsun burada 2 defa git gel yapıcak olmak sorun çokta yakın oturmuyorum çünkü 😞